香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 2011LV
打印 上一主題 下一主題

[囡囡寫的報告] 鳳城 LV (3/22更新)

初級會員

會更多人注意得LV       GOOD

高級會員

Medal No.133-vo1

柴兄不如去應徵做男主角!
ballballlover 發表於 2012-1-6 10:33

正有此意, 波板兄

初級會員

哈囉各位型男大家好!我係LV我都係第一次玩報告啦!有咩不足嘅地方請多多指教!嘻嘻天氣寒冷記住著多件衫先好出去啦!

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

LV妹妹!

初級會員

有機會都想見識LV

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

哈囉各位型男大家好!我係LV我都係第一次玩報告啦!有咩不足嘅地方請多多指教!嘻嘻天氣寒冷記住著多件衫先 ...
2011LV 發表於 2012-1-6 20:58

妳咁熱情如火
重駛著多件衫

初級會員

今日有一個型男上公司搵我!入到房之後衫都未除,倆個人就緊緊相擁,然後就熱吻上來咀到大家都透唔到氣。跟住我好溫柔嘅同佢講:不如我哋除衫沖涼先啦!邊除衫邊沖涼嘅時候,佢同我講佢係因為睇過我嘅報告之後,想一睹芳容捧場來嚟!我跟住攬實佢同佢講多謝捧場支持啦!跟住手拖住走齊齊入咗沖涼房!入到去我哋赤裸祼嘅相擁一起,享受咗肌膚之親嘅愉快!打鬧一番之後我哋步出浴室來到床邊!我哋齊齊相擁瞓低,相互愛錫!好似我嘅男朋友一樣!跟住我調皮嘅爬上佢身上,先同佢熱吻後慢慢向下錫佢倆個粒粒!同時只手揸住佢細佬不停嘅捉,跟住又慢慢滑問佢下體先用舌尖濕濕佢龜頭,舌頭圍住佢龜頭舐來舐去,慢慢口水多咗之後就吞晒佢整條嘢!跟住聼到佢講好舒服可唔可以係你口里爆!我笑住點點頭!跟住就出咗!然後用紙巾幫佢抹干殘余啲嘢!跟住佢同我講想做多一次。我話得。但遺憾嘅係沖緊涼準備做多一次嘅時候,鐘催響啦我雙肩一聳,好無奈同佢講無辦法留番下次囉!跟住佢講下次一定搵你!嘻嘻睇完請各位型男多多指教多多捧場喇!

評分

查看全部評分

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

我又要口爆!

初級會員

你係邊個型男呢?歡迎歡迎捧場啦!口爆一定冇問題?就唔知你肯唔肯卑面一試喎?
回復 27# 2011LV
LV 小姐又出報告
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心