香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 22876|回復: 79
打印 上一主題 下一主題

[囡囡寫的報告] 鳳城 LV (3/22更新)

初級會員

我瞓緊覺嘅時候收到電話,原來係前幾曰我認識嘅大男孩BB搵我。當時我又開心又興奮!既刻就彈起身執吓嘢就落樓搭小巴返工!返到公司聼鍾房講佢係房等我啦!然後我揀咗一件藍色裙,典雅又不失大方,色彩又鮮艷動人!嘻嘻希望佢鍾意啦!去到樓下之後,推開道門見到佢已經除晒衫坐係張大床邊,印入眼簾嘅一幕就係間房又大又靚,床上幾條毛巾又大又厚又白囉!嘩!瞓上去一定好舒服哇!真係人間嘅天堂哇!跟住聼到佢同我講LV你唔使急慢慢來我已經落咗倆個鐘啦!唉!真係識得體貼人啦!唔怪得咁受女仔歡迎喇!聼人講仲有人為佢爭風吃醋添!當時嗰啲不安不好意思嘅感覺一掃而空喇!跟住我就擺低野眼睛望住佢,抱住詎錫咗一下又拖住佢只手慢慢進入冲凉房!佢已經為我備好咗牙刷漱口。真係又干淨又健康啦!刷完牙之後我用我嘅刹手鑭出來用美眼電佢然後從後面突擊佢!跟住我哋緊緊相擁!倆人嘴對嘴係咁狂咀,我條利係佢嘴度上下游動!跟住互相用身體摸擦對方嘅肌膚,互相安慰對方,我忍唔住大聲呻呤啊喲!我感覺到佢下邊條嘢頂住咗我,我順手開咗水喉任熱水係咁流出來啦!又貓低咀條嘢吸吸!啲瑕氣籠罩咗我哋,好似鴛鴦戲水置身於玻璃桑拿房一樣啦!熱烈完

冲完凉我哋各自抹幹水上床!上床之後我嘅眼神捉住佢不放!好似含情脉脉又好似熱情似火!我爬上佢身上即刻舞動我似火嘅身軀,不停嘅嬌叫喘氣,有點喃喃自語!跟住用我嘅美甲滑過佢身體每一個地方,挨住佢撫摸同埋親吻佢嘅身體!我哋都蠢蠢欲動不安份啦!跟住我含住佢條嘢輕咀,佢話好舒服仲同我講下次來搵我可唔可以打尖添!我笑住點點頭!趁住呢個空檔時候,我幫佢戴上安全帽之後,我細妹就迎上去咬住佢條嘢!講真同佢做真係好享受好舒服,因為佢都好錫住我做!翻雲覆兩之後倆個人相對而笑!原本諗住熱吻告別,但還是留番下次吧!LV係唔係夠大膽夠新鮮夠剌激喇!

評分

查看全部評分

初級會員

我做完一粒鐘之後,諗住收工嘅!估唔到行上樓嘅時候,鐘房同我講仲有客等緊!我話唔做了收工囉!同時轉頭望到佢!好斯文好白淨好腼腆一個小男孩!佢對望住我好似同我講,莫收住啦!做完先收啦!跟住講最後了!入咗房估唔到佢好有禮貌,同我講唔好意思阻住你收工啦!我笑住答佢唔阻!我好樂意啦!跟住冲完凉佢識做遞咗一條毛巾卑我!好細心喎!跟住就吹簫簡單完成!又同我講唔使我辛苦卑我收工!真係好男仔來喇?但係我唔知佢叫咩名喎!

中級會員

唔知係咪靚女寫的原因...同一個故事~ 睇完後感覺BALL版寫的是吸引, LV寫的是興奮

(波版註:別誤會,BB唔係波版呀!)

初級會員

波版你嘅題材仲未諗好!你嘅可愛之處唔可以輕描淡寫喎!卑啲時間再可以面世啦!嘻嘻!點可以放過你呢?係唔係?

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

囡囡報告,重有同波板
用青春賺的錢難賺回青春.用幸福換來的錢難換回幸福.用愛情索取的錢,難索回愛情.即使用一生得到全世界的錢,全世界的錢買不回你的一生.

高級會員

Medal No.133-vo1

回復 1# 2011LV
可以形容下囝囝既身材,相头同崩周形状吗

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

其實如果唔係ball兄講, 今次報告既主角唔係佢, 因大家都有個B字, 我都以為報告中既主角係ball兄

中級會員

其實如果唔係ball兄講, 今次報告既主角唔係佢, 因大家都有個B字, 我都以為報告中既主角係ball兄 ...
kelvincyl 發表於 2012-1-6 11:05

仲要都係2個B

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

其實如果唔係ball兄講, 今次報告既主角唔係佢, 因大家都有個B字, 我都以為報告中既主角係ball兄 ...
kelvincyl 發表於 2012-1-6 09:05

咁大家都期待LV的B報告

1萬

版主

回復  2011LV
可以形容下囝囝既身材,相头同崩周形状吗
harchai 發表於 2012-1-6 06:36

chai兄咁要吾要形容下有無割方包皮