香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: harchai
打印 上一主題 下一主題

已經離職的妹妹仔

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

我好簡單 .....  唔使講咩條件 ... 做過囡囡, 真係過唔到自己.
Dane 發表於 2012-1-5 02:53

Dane兄
我會接受到,因為吾識條女前你都吾知佢做過囡囡,
就算條女做過都吾會講你知.

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

條友咪又係係到識條女,
條友應該吾係香港人,
因為條女話99%吾會搵港仔.
用青春賺的錢難賺回青春.用幸福換來的錢難換回幸福.用愛情索取的錢,難索回愛情.即使用一生得到全世界的錢,全世界的錢買不回你的一生.

1萬

版主

就算有晒你所講GA嘢, 刀唔係好冷巴閉JET, HK除便係街, 刀掃成幾廿籮尼D嘢LA, 四眼仔版主 :148lo ...
肥佬 發表於 2012-1-4 12:03

版主
如果90后港仔有咁好條件,
重有幾廿籮呢D嘢我都想見識吓.

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

版主
重有幾廿籮呢D嘢我都想見識吓. ...
四眼仔 發表於 2012-1-6 01:42

車.........D 90後GA太子爺刀大把LA, 你唔G G MA, 果D仲串冷過馬冷TIM, 揸住部車四圍片, 連AR蛇刀唔放在眼內牙

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

肥佬兄,  其實我地咪又係一樣, 記唔記得我有次襯條女wing左就車輪佢, 仲俾佢條仔撞到...我諗如果條女以前 ...
harchai 發表於 2012-1-5 15:00

好在你果次醒扒, 鷄拱腳走冷咗去, 唔係牙...........哼....哼....

1萬

版主

車.........D 90後GA太子爺刀大把LA, 你唔G G MA, 果D仲串冷過馬冷TIM, 揸住部車四圍片, 連AR蛇刀唔放在 ...
肥佬 發表於 2012-1-6 13:08

人哋大把錢無計啦,
官字係蝦我哋d窮人.

高級會員

Medal No.133-vo1

版主
重有幾廿籮呢D嘢我都想見識吓. ...
四眼仔 發表於 2012-1-6 01:42

1. N年前實例, 個獨仔在多倫多讀書, 到步就買間屋, 買架車, 然後父母就返香港, 個仔要錢就匯過去.....
2. 4年前實例,.... 個老豆同我係同學, e+到個仔去讀書啦, 有屋之餘, 個老豆就"好醒 " 咁同個仔講, "拿, 你讀幾年書都要駛幾十個, 而家幫你開個戶口, 入面有20手
      HKBank, 夠你用到畢業, 你自己睇住啦", 最近個仔返泥啦, 個老豆仲話個仔幾叻, 凈係用晒果20手HKbank就搞掂, 但佢就唔知個仔其實不停咁問個呀媽law錢
      jet!!!!
仲未計大陸既富二代呢.
四眼兄, 你話呢D人係咪有幾廿籮呢   

高級會員

車.........D 90後GA太子爺刀大把LA, 你唔G G MA, 果D仲串冷過馬冷TIM, 揸住部車四圍片, 連AR蛇刀唔放在 ...
肥佬 發表於 2012-1-6 13:08

咪係, 你估好似我地呢班街童咁5豪子餅仔8個人分咩

高級會員

好在你果次醒扒, 鷄拱腳走冷咗去, 唔係牙...........哼....哼....    ...
肥佬 發表於 2012-1-6 13:13

契弟走得模

1萬

版主

1. N年前實例, 個獨仔在多倫多讀書, 到步就買間屋, 買架車, 然後父母就返香港, 個仔要錢就匯過去.....
2. ...
harchai 發表於 2012-1-6 16:36

chai兄
我係講90后港仔同渣法拉利,林寶堅尼,家往富豪海彎.
這裡資產都過億元,你講的例子100分之1都無,
點有幾廿籮呢