香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: smallbin
打印 上一主題 下一主題

令妳跌錢又谷9氣既8婆-- ice cream

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

WA!!四眼仔版主你真好介紹WOR, 可惜禾唔多LIKE屌THAI GIRL GA, 呢.........揾阿HARCHAI兄&他信兄LA, 佢兩 ...
肥佬 發表於 2011-12-21 18:52

版主
THAI GIRL 我吾會介紹.

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

呢件我无食过,但差既泰妹我都有遇过架,咪当自己当黑lor
harchai 發表於 2011-12-21 22:56

harchai兄
所以你現在時常去太子搵囡囡.

高級會員

Medal No.133-vo1

harchai兄
所以你現在時常去太子搵囡囡.
四眼仔 發表於 2011-12-21 23:25

四眼仔兄,禾呢个月至今去左三次太子,都算系时常去卦

1萬

版主

四眼仔兄,禾呢个月至今去左三次太子,都算系时常去卦
harchai 發表於 2011-12-22 00:05

因為平時吾見你出報告,
現在你己有兩份太子報告.

高級會員

因為平時吾見你出報告,
現在你己有兩份太子報告.
四眼仔 發表於 2011-12-22 00:26

哦,我系少出report jet

1萬

版主

哦,我系少出report jet
harchai 發表於 2011-12-22 08:51

harchai兄
原來食左吾出聲.

高級會員

harchai兄
原來食左吾出聲.
四眼仔 發表於 2011-12-22 09:09

通常我都係搵c兄們出過REPORT既囡囡, 咁人地出過REPORT既我就唔出架啦, 但都有在個REPORT回應一兩句既

1萬

版主

通常我都係搵c兄們出過REPORT既囡囡, 咁人地出過REPORT既我就唔出架啦, 但都有在個REPORT回應一兩句既:14 ...
harchai 發表於 2011-12-22 12:03

吾係呀!肥師兄叫搵你帶路.

高級會員

吾係呀!肥師兄叫搵你帶路.
四眼仔 發表於 2011-12-22 12:08

肥師伯, (佢輩份高, 我地要稱呼佢做師伯架). 肥師伯知道我同他信兄鐘意食泰菜, 話如果搵泰菜就問我地啦咁.

不過我都唔係逢泰必食既, 同埋班泰妹泥HK係要短時間搵銀, 快餐計就會好過D7日鮮, 但點都唔會慢慢同你玩, 因為有人睇住部細路電視, 一過鐘就起鐘架啦.

但有個SSP泰妹場, 無乜做廣告, 3舊1個鐘頭全套+按摩, 有兩三個識按摩既40后港泰嬋長註, 但偶然會有後生泰妹泥做一個月. 我無乜推介呢間場既原因, 係個雞頭泰嬋(流利廣東話)好冷大話, 問親佢就實話有後生靚女牙, 上到去又話做緊野喎, 做過第二個啦咁. 有次有件真係好正既, 我返食開埋名, 佢話左時間, 我去到樓下, 佢就話要等多一粒鐘, 但就一路都唔打俾我, 後尾佢話得啦咁上到去又話唔知我搵邊個女, 又話條女走左, 咁咪局做第二個囉, 需然都ok, 你知啦,一心諗住食麵, 等左一輪至你話賣晒要改食粉,  咁就無晒mood啦. 後幾日有再搵返個條女啦. 不過呢個雞頭太大話, 介紹俾人地就唔係咁好啦.

初級會員

師兄們有們食過 124 sandy
張相好吸引
但我驚去到無環吹..