香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2110|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[新浪漫] [報告] 新浪漫細粒都好好食

中級會員

今日又上去新浪漫 搵may姐 因為約咗個乖乖女早咗上去 入房 等咗一陣 ,細粒走入嚟啦 佢仲話認得我 估到一定係我添 ,因為有係兩粒鐘 仲咁早 然後除衫掛衫 ,跟住入去洗白白 一切都做得好好, 乾身上床 佢話做背先好嗎 乜都就曬佢啦溫柔波波massage 仲有毒龍 都係好舒服 好溫柔好好玩 ,全程享受 ,轉身做正面 一啲都冇偷懶  啲功夫越嚟越進步 好快就畀佢吹爆啦, 雖然話快都半個鐘呀! 比佢抖一抖 ,佢話要再嚟 ,擦乾我 ,我話好你咪試下囉 ,佢又埋頭苦幹 ,十分鐘左就硬咗 ,跟住佢就上套騎上嚟 ,係咁喐係咁喐, 咁又嚟多次真係有啲乾乾地 ,飲罐啤酒抖--抖跟住沖涼就要走人啦 ,真係細細粒但係好好食 ,佢話下次仲有新招 ,床邊蕭畀我嘆下喎 好下次見,全程唔洗喐真係正 各位師兄可以試下包冇跌錢,多謝may姐好家教D女越嚟越乖

評分

查看全部評分

6萬

5萬

金牌元老

多谢细粒报告 谢谢支持
早餐時段(10:00~16:00) $390/45分鐘
其他時段(16:00~22:00) $460/45分鐘
宵夜時段(22:00~零晨06:00) $390/45分鐘
加細鐘 25 分鐘 $240,全日雙飛特價$760/45分鐘
如有查詢及預約,可致電:2667 2468
招聘技師熱線:95117446黄小姐
公司Wechat lD manlang8866
TG Channel t.me/newromancemassage
地址:太子界限街20-22號 業利樓電梯1字樓 (太子地鐵站D出口轉右直行)

新浪漫指壓信箱 - 可按這裡
新浪漫指壓相冊 - 可按這裡
新浪漫指壓報告 - 可按這裡
回復 支持 反對