香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[鳳城信箱] 9月份繼續早餐及雙飛優惠

高級會員

甘a版你仲唔快D上
喜歡一個人,就要讓他快樂,讓他幸福,使那份感情更誠摯。如果你做不到,那你還是放手吧!所以有時候有些人,也要學會放棄,因為放棄也叫成全

高級會員

g3ko1

新囡祖兒唔錯喎 身型靚走肥 有相頭,cup 手波波
arsenal620 發表於 2011-9-1 15:07

謝謝A版的誇獎,,,,,

初級會員

bobo姐, zoe夜晚幾點得閒?

高級會員

g3ko1

現在牛奶有;
win,lily,maggie,貝貝,小美,洋洋,毛毛,冬兒,芳芳,依文,
君兒,文文,ZOE,jojo,維維,小雪,菲菲,小翠,晶晶【新女,happy,祖儿】
返緊來的有;【晚上8點前】【陀地KELLY】天娜,小玉,思思,,瑩瑩,琪琪
細粒佳麗:祖儿,小美,晶晶,小翠,君兒,小翠,小玉。
大波佳麗:瑩瑩,七七,小雪,思思,小美,維維,文文,JOJO,琪琪,叮噹,
招呼佳麗;琪琪,zoe,KELLY,小雪,小翠,win,小美,jojo,思思,晶晶,維維,
高挑佳麗;天娜,jojo,冬兒,小雪,zoe,KELLY,依文,WIN,
骨感佳麗;MAGGIE,維維,君兒,小翠,小小,zoe,TVY,KELLY.
另加制服誘惑:
游裝佳麗;MAGGIE,維維,
空姐佳麗;小翠,
肚兜佳麗;瑩瑩,小玉,
特別介紹美腿佳麗;天娜,KELLY,小雪,思思,zoe
如有最新變動,我第一時間告訴大家!謝謝大家的支持!
早餐9點半特價$340
2月16日起中午12點後$410
歡迎打26260933詢問

高級會員

推介俾你哋嘛
arsenal620 發表於 2011-9-1 21:10

你試左先我地跟住黎!
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

高級會員

搵我做白老鼠
arsenal620 發表於 2011-9-1 22:19

又唔可以甘講我地尊重你老人家遮!
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

高級會員

好多女女