香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 4955|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

[其他] 怡春苑,請大家真係睇睇

初級會員

新女速遞 車厘子(超高質後生靚女 ,身材均勻 ,皮膚白滑)
先講講呢個句形容,身材均勻,預左無波,皮膚白滑,唯一賣點
最離題,超高質後生靚女,邊個幫佢咁形容上去,真係要拉去打。伏到爆,
幫襯咁耐都要講。
明明電話約好,到達後,某人係咁話約左Amy,我入房都話係車厘子,囡到
因為我都未做過,所以入嚟果位囡囡,我無問佢咩名。
之後除衫出涼就出事,因為見到形容不對,點解個樣甘老嘅,涼涼下就問囡囡,未來係嚟左Amy
我話攪錯左,我係約其他人。無啦啦整件甘嘅野我嘆,攪錯呀,條囡仲要問我拎錢,果下我都想吊出嚟。
只怪自己唔醒水,最後畀咗錢佢。比囡囡入嚟前記得問咩名,各位師兄。
等左陣,再嚟囡,今次問左係唔係車厘子,佢話係,其實我都唔知係唔係。因為有陰影
是是但但啦,唔係老野就食。大家除衫後一睇,又中伏。同形容相差太遠,心諗邊條仆街幫佢形容到甘
廣告都唔好甘離題,超高質,你地對眼睇咩架,我只會諗到,今次你地又係是但比條囡入嚟扮車厘子
幫襯咁耐都攪成甘。
正題都係果啲,無咩特別,條囡特別在比公司介紹到誇張過頭。今次之後,我打算暫時都唔想再幫襯你地公司
原因好簡單,有時你地嘅大意,影響到客,好自然就流失,當然客就大把。
我只係想講下自己感受。
果下真係好嬲,低級錯誤,果位女房鐘,下次自己留意下。又有可能你係老闆娘,你覺得我唔係熟客,所以我一個半個無咩所謂。但我可以講
自己都有感受。要寫喺到都唔係要唱你地,只喺純發洩個人感受。
各位師兄不喜勿插
((((以上係隔離台的報告))))))

((以下就係我感受到的事)))))
我曾經都試過一條陀地,諗住幾好,反扑.....點知,第2次去,佢居然比左另一個女比我,我就講,呢個係FAYE?????
上一次一定唔係佢,身型一個S SIZE同XXL,我會分唔清?第2期發育咩?
恰春苑其實係好能過份,我都知間間都有寫手,但唔係咁差離譜
自己仲上唔上去,自己諗啦,佢間場真係得幾個係好,其餘個D,,,我有一次睇左4條女,4條都係阿婆咁,佢比錢我,我都唔會扑.

初級會員

隔離台個報告又比人del左,佢地最叻係講真嘢就block人,怡春個個都明星
回復 支持 反對

中級會員

多謝Tempo2019 真實包膠
回復 支持 反對

高級會員

Medal No.133-vo1

去得兒蠢丸就要著膠水鞋,預左踩屎也
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
回復 支持 反對

初級會員

隔離台咪同腥揀一9樣,異見者唔會存在,只得一把聲音。。。。就係清一色讚好,條條囡都係腥揀小姐,真係睇都嘥時間。
回復 支持 反對

初級會員

IXU 發表於 2021-7-2 12:52
隔離台咪同腥揀一9樣,異見者唔會存在,只得一把聲音。。。。就係清一色讚好,條條囡都係腥揀小姐,真係睇 ...

根本怡春苑成班都係打手,包括留言,,,,,我有一次上去睇女,吊佢.比3條所謂紅牌我,一個衰9過一個,仲要同我講新女WO,,,,吊...新女一定靚咩?個個都明日之星.......個度我只係食嘉玲一個算啦.
回復 支持 反對

初級會員

harchai 發表於 2021-7-2 10:40
去得兒蠢丸就要著膠水鞋,預左踩屎也

但都唔好咁過份,,,食兩次同一個名,可以唔同一個人,佢地痴能線架,一講真話就比人BLOCK
回復 支持 反對

初級會員

Ching 我都食過陀地Faye,佢真心又高又有啲肉喎!邊可能係你所講嘅S size 呢?你個報告有問題喎!
回復 支持 反對

初級會員

tempo2019 發表於 2021-7-3 14:21
但都唔好咁過份,,,食兩次同一個名,可以唔同一個人,佢地痴能線架,一講真話就比人BLOCK ...

我去邊間埸都未試過出現你所講嘅問題,可能你唔好彩又或者你另有居心!話到於此,勿覆!
回復 支持 反對

初級會員

懷舊哥 發表於 2021-7-11 04:05
Ching 我都食過陀地Faye,佢真心又高又有啲肉喎!邊可能係你所講嘅S size 呢?你個報告有問題喎! ...

你可以睇清楚小小嗎?我第一次去,真係細細粒,第二次去先比件高高大大比我,仲有,我都未試過有兩件不同嘅女,你可以講我有其他居心,咁其他c兄都唔信怡春苑啦,呢間嘢我有去,好就好,唔好就唔好,好嘅咪咖啡,嘉玲囉,其他個d ,我諗唔到有乜好囉,你可以唔信嘅
回復 支持 反對