香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
返回列表 發新帖
樓主: tempo2019
打印 上一主題 下一主題

[其他] 怡春苑,請大家真係睇睇

初級會員

懷舊哥 發表於 2021-7-11 04:07
我去邊間埸都未試過出現你所講嘅問題,可能你唔好彩又或者你另有居心!話到於此,勿覆! ...

我都想問點解勿覆呢?你係個度老闆?
回復 支持 反對

初級會員

tempo2019 發表於 2021-7-12 10:18
我都想問點解勿覆呢?你係個度老闆?

如果我係果度老細使乜覆你呀!你個人偏見,唔代表你啱!每一間埸都有好有唔好但係見親你啲報告都係針對某埸,你居心可測囉!
回復 支持 反對

初級會員

懷舊哥 發表於 2021-7-13 11:45
如果我係果度老細使乜覆你呀!你個人偏見,唔代表你啱!每一間埸都有好有唔好但係見親你啲報告都係針對某 ...

係咩?你睇晒先同我講啦,7頭.太子,來仔我冇吊咩?冇讚咩?怡記,嘉玲,咖啡,我冇讚咩?睇小小就扮代表,你睇下其他C兄講乜先啦,好似只係得我講.唔好意思WO,怡記老闆
回復 支持 反對

高級會員

Medal No.133-vo1

若然係有不妥當之處,改善便可。有錯就諸多藉口,當客人臭四,等於倒自己米

人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
回復 支持 反對

初級會員

tempo2019 發表於 2021-7-13 13:57
係咩?你睇晒先同我講啦,7頭.太子,來仔我冇吊咩?冇讚咩?怡記,嘉玲,咖啡,我冇讚咩?睇小小就扮代表,你睇下其 ...

你真心戇鳩!我屌你老母都嫌嘥氣!柒碌收皮啦!
回復 支持 反對

初級會員

懷舊哥 發表於 2021-7-23 15:02

夠你on9?個個都講明日之星,你睇下個條faye?後生陀地?出到街都無人會睇佢一眼,仲叫人寫報告講戀愛預告,笑死人,你咪最多哄下人第一次上去,不知所謂嘅係你囉
回復 支持 反對

初級會員

懷舊哥 發表於 2021-7-23 15:02

你地怡春苑真係收啦,你睇下另一邊幾多人都知你地個度D女有問題?人地講真野就DEL人AC,睇下你可以DEL幾多個?你地有問題又唔識改,你地資料真係好有問題都唔係問題,但找另一個女真係有問題,最仆街就係你地做錯又唔認.好似D客有心攻擊你地咁.我就一定唔係場中D人,上一次有位相相真係各方面都OK,但係你地資料打PINKLIN????????我肯定唔係囉,呢D咪就係你地打資料呃人囉.個個都PINKLIN,個個都明日之星,你地找人打報告都唔好來來去去都個D人啦.
回復 支持 反對

初級會員

thx ching real report~
回復 支持 反對