香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3586|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[新浪漫] [轉載oldman28報告] 新浪漫高挑後天人工白虎·Yuki

6萬

5萬

金牌元老

睇咗其他C兄報告,早已mark定要會一會Yuki。

約好準時上去,同带房個韓背大叔講話順便拎獎,本意今次吃個360平價晚餐,但佢幾聲吓吓吓,完全搭錯線咁,咁算數,以免破壞心情。

Yuki好快入來,高挑身材,約5尺6、7,一身白衣短裙,脱衣後,有腰,PatPat有肉弹手,背有公仔,先貼着佢patpat抱着腰磨咗一會才去冲凉,不過波波就要扣分。

冲凉冇body, 但有水簫,仲水簫唔係深喉,而是主攻龜頭果種,又吸又吮,又舔棍身,其間仲會玩菊花同蛋蛋,真係雙重享受。雖好享受,但爆發前按停佢,出去乾身再玩。

先做背,佢手口並用,加上佢舌頭幾軟,在背上游走實在很C服。她慢慢往下移,雙手掰開我兩團股肉,在菊花及會陰位上下溫柔地舔,而我輕輕抬高股位,她就邊舔邊玩弄我小弟弟同袋袋。这時,我除咗抱頭呻吟,咩都做唔到。良久,隐約聽到她說返過來吧,做前面吧。这時我已無力,她幫我返過來,然后俯上來,先蜻蜓點水般咀了幾吓,她再攻我胸前,再來中車一會,才開始吹奏及舔會陰及吮蛋蛋,真係好舒服。我不甘就这樣爆發,先按停佢及脷叠脷互車一輪,再往下移,玩弄佢鮑魚。佢隻鮑魚己人工去毛,都幾光滑,兩邊蝴蝶亦未見黑邊,我一邊摸佢雙長腿,一邊舔佢鮑魚。從外到內,從蝴蝶邊到鮑魚內,再從鮑核外圍到核心,攪到成隻鮑魚都湿晒,而佢亦輕輕扭動下身,去配合我舌頭去舔。我見佢好興奋,而隻光身鮑亦開始流水,我就主動用龜頭去撩佢鮑魚,一時拍打,一時在兩蝴蝶中間磨及抽動,差點失去理智,好彩及時去套,一邊抱着車一邊抽插,轉咗狗仔,patpat有肉好推,再轉返男上邊車邊抽插,好幾分鐘,流汗及暢快地射了。

樣貌:7 面尖尖瓜子臉,有點古代宫女樣。
身材:5 高挑,patpat有肉,推車一流,但波就要扣分。
服務:8 舌功很好。及如能撻着佢,真係想點玩都得。
返食:9 因我己撻着咗佢。

評分

查看全部評分

高級會員

囡囡返幾點呢?點可以找佢呢?
回復 支持 反對