香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2136|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[新浪漫] [轉載oldman28報告] 新浪漫 素顏短髮學生妹·瑩瑩

6萬

5萬

金牌元老

昨天本想返食K女,但要輪到9點我,唯有放棄。再search吓其他,見新浪漫嘅瑩瑩未full,撞手神打去問吓,ok約好咗。

好趕咁上到去,等咗5分鐘,有個素顏短髮學生妹拍門入來,自稱瑩瑩。原來瑩瑩咁後生(我估大約20幾,未到30)同幾靚女,怪唔得成日full啦。

各自脱衣服,一對約33波, 有小小墜,大中淺啡晕加細粒的,雙手忍唔住揸落去,軟熟好揸。

佢冲凉果部份好細心,會用泡泡好溫柔咁捽龜頭同冠狀溝位,有body有水簫,仲會就啱位好讓我揸佢波,抵讚。

乾身上床,先做背。佢舌頭都好靈巧,會一行一行咁用舌尖掃我背,又會在兩邊股肉上用舌頭打圈,癢得來都幾C服。不過佢就自動skip咗毒龍。

到做前面,佢先攻我胸部,再吹奏。吹佐好耐好耐,仲吹到雪雪聲,又冇齒感。估唔到後生女都吹功幾好,抵讚。而佢吹奏期間,佢雙手會刺激我其他敏感部份,真係好勤力。

見差唔多,我先按底佢,食佢奶,而手就系咁唔客氣咁摷佢。良久,我往下退觀賞鮑魚。見一大片森林,但唔係好濃密,再掰開雙邊啡蝴蝶,見內裡粉紅,忍唔住底頭去舔,不過舔來舔去,佢好似冇也興奮的表情,可能自己的條脷唔夠靈巧。

於是上套入洞,洞算窄,男上抽插一輪,再換狗仔式出咗。

樣貌:8.0 後生樣靚。
身材:8.0 5尺5,冇肥肉,33波剛剛好。
服務:6.5 流程都算足(欠毒龍),如多點表情加感情及呻吟會更討好。
返食:10. 咁後生靚女一定會返食,不過瑩瑩日日full,返食都唔易。

評分

查看全部評分

高級會員

謝師兄分享
回復 支持 反對