香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2897|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[太子] [轉載報告] 太子完美AV感覺雙飛·K+水晶

1萬

元老

78g2g5g7

QQ

*已得到原文作者同意可以轉發*

1/.囡囡: K &水晶
2/.樣貌/目測年齡: K 3中 ~ 水晶4頭
3/.身材/整體感覺: K 瘦底唔錯 ~ 水晶波大腰幼
4/.波路: K 有B ~ 水晶C至D
5/.腿形: K 修長 ~ 水晶幼腳
6/.周感:兩個都正
7/.過程:有日突然想雙飛,就上台睇報告推介,揀左K同尤尤,不過尤尤唔返,就改為水晶。
準時上到去都幾多人等,好彩我朝早約定,如果唔係就玩唔到自己想要嘅。等左陣兩個一齊入房,目測K就3尾人妻,樣有啲似陳寶蓮;水晶就過4靚風騷女人,眼大大。身材兩個都瘦,水晶大波腰幼, K就正常瘦。
8/.服務: 一個字:好L正
沖涼已經係沖涼間係咁車係咁磨,第一次玩到3條脷疊脷,跟住一前一後水簫錫袋,要係沖涼間第起隻腳比佢地玩。兩個又用個嘴一齊磨棍,好L High,頂唔順要出番去唞唞回氣(我無諗住出兩Q)。上床skip做背,兩個痴女上身,左邊車,右邊又隊條脷埋嚟,一時水晶餵奶K下面玩細佬,跟住調轉,水晶有波夾腸,阿K就上面錫lin,再落去雙吹,完全AV情境盡現。佢地見我就嚟爆,就放過我,阿K坐上嚟,知我就爆就慢慢郁比我享受,水晶就上嚟餵奶,玩陣換套調轉狗仔水晶,基本上係唔使自己郁,而K就搞我後面,好L爽。腳都軟,攤番係度口爆落水晶度,成個人謝晒。
9/.投入度: 10
10/.彩疍:阿K教我下次要點同客服講要啲咩要求服務,話客服一定有好介紹
11/.提醒/補充/注意: 落樓梯都唔夠力,下次再戰。客服超好,安排得宜。不過如果再準時啲仲好。我準時去都等左10分鐘。

評分

查看全部評分

中級會員

請問師兄幾錢落樓,無加鐘,
回復 支持 反對

8萬

8萬

金牌元老

Howardwaiip 發表於 2020-9-28 15:22
請問師兄幾錢落樓,無加鐘,

雙飛全日 $720
早餐及宵夜時段早上十時至下午一時前,凌晨兩點到凌晨六點收費為$390
其他時段下午一時到凌晨兩點前收費為$460 , 加半鐘 $240,全日雙飛優惠價$760
公司電話: 2368 8616 , Wechat lD Taichi2368

太子指壓信箱 - 可按這裡
太子指壓相冊 - 可按這裡
太子指壓報告 - 可按這裡
回復 支持 反對