香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 5114|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

[太子] [報告] 太子身材一流的Ginny

高級會員

等了又等...終於見到囡囡上板!唔睇時間預好就去馬...
Ginny有禮入來問我「啱唔啱?」這刻放空...樣貌有點倦。
原來囡囡等錢洗才番得密;如果唔係都無機會上到鐘...
好快就張她「破冰」打開話題同時囡囡都好玩得多...
沖涼沐浴 - 洗得細心好好嚮受囡囡清潔;突然叫我抹開下體...她用大脾來洗刷我的下體;一時之間好配合她的動作「好鬼醒神」... 一會兒轉身來見正面真的「直不甩」囡囡慢慢吹奏出一曲「九上雲霄」... 嘩硬到條鉄一樣!快快上床等囡囡...
床榻之間 - 又一次在我身後,用她有力而曳曳四處游走...戲肉來了「毒龍鑽」有力時快時人慢,鑽到我都暈暈陀陀。
好快又轉身...嘩!點解會禁好波!又大又挺...仲要身形不厚;相影之下就更加「美乳」慢慢把玩一下!囡囡都話自己好波「個個話正!」囡囡四圍咀...咀到小弟弟立即再硬如堅鋼一樣!有節奏的品嚐...一時之間想到;春燒了!太高的技藝...我硬到撥撥聲!囡囡見狀立即為我「提昌上馬」女上男下!一輪坐騎囡囡表演一焦「放腳在我身前...感到成支鉄在她隧道中;如鳥兒入吼轉吔轉!」囡囡倦了...到我出場!!立即進攻男上女下實行強力沖天炮...不停在她身上吼裡的抽挺拔抱搞擁塞!一時之間...又發現她的美乳再度出現眼前;不忍冷落美乳在前...三點用力不停的弄!真的覺得亂了亂了;對手又忙...支鉄棍轉又轉!囡囡都一面醉意...「唔講...因見囡囡都非常興奮」時間到了...唯有再度加推;和囡囡一起雙擁...短程抽插...又硬又射一時之間抱著囡囡非常滿足;同時囡囡都一句...「嘩!好多好多...」
此時又夠鐘;門外報鐘...沖沖涼走人!再次回味...

囡囡樣貌雖算一般「可能特別倦容」
身材就非一般的好「可算是極品」

評分

查看全部評分

高級會員

推薦
再者和糖妹吹了一陣水...感覺太好!靚女有質素。如果可以抱抱就好極了
回復 支持 1 反對 0

高級會員

少了一句:囡囡的皮膚滑不溜手!好極好極...直得再試!
回復 支持 反對

中級會員

揾日試吓
回復 支持 反對

中級會員

Face below average?
回復 支持 反對

中級會員

多謝Miss-148哥哥報告
回復 支持 反對

高級會員

a10a20a29QQ3

你未見過咩?
回復 支持 反對

版主

No, it should be generally acceptable.
咖啡。。等一個人
回復 支持 反對

中級會員

No ar
Okok
回復 支持 反對

中級會員

多謝師兄報告分享
回復 支持 反對