香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
返回列表 發新帖
樓主: Larry
打印 上一主題 下一主題

唔駛錢?

6萬

金牌元老

哦, 明白, 多謝指教.
回復 支持 反對

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

Larry 發表於 2018-9-9 08:06
哦, 明白, 多謝指教.

又唔敢講話指教, 交流下咁啫

講開又講吖, 真係睇住果個台由盛轉弱, 感覺有D浠虛, 唉.....

回復 支持 反對

高級會員

Medal No.133-vo1

肥佬 發表於 2018-9-9 08:31
又唔敢講話指教, 交流下咁啫

講開又講吖, 真係睇住果個台由盛轉弱, 感覺有D浠虛, 唉.....: ...

舊屎6台廣告緊貼4台既,我地呢班口水佬吹旺佢個討論區, 後尾有女投訴有人在討論區踩佢, 網主撚様矮仔就冰人,我地就走晒。
而家佢個討論區1個外人都冇,全部自說自話,出廣告既女少過以前三成有多。
唔知網主仲係唔係矮仔。
其實最好係初期六叔做網主既時間。
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
回復 支持 反對

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

harchai 發表於 2018-9-12 22:02
舊屎6台廣告緊貼4台既,我地呢班口水佬吹旺佢個討論區, 後尾有女投訴有人在討論區踩佢, 網主撚様矮仔就 ...

據禾同某個鳳姐吹開水, 得知仲係矮仔做, 旦唔知佢點解做到好似BB仔玩崩蕉咁, 愈玩愈縮

自禾地班口水佬退出6台討論區後, 有好幾年禾都登入唔到, 肯定俾矮仔BAN鳩咗, 連做遊客都入唔到, 旦近來又入到去做遊客喎, 見個討論區係由2015年改咗全新版本, 以前D POST冇鳩晒 最鳩好笑係由2015年笫一個POST至現在, 三年來只係得四頁紙POST, 禾計每頁可以容納30個POST吖, 咁你話四頁要吹三年, 人流多極有限啦, 回想當年禾地班師兄弟係佢度吹水, 凈係禾一個每曰都唔撚止吹四頁紙啦, HARCHAI兄

咁有乜法D鳳姐少咗係6台出AD吖, 唔摺冷埋矮仔都奄咀笑囉

回復 支持 反對

高級會員

Medal No.133-vo1

肥佬 發表於 2018-9-13 09:53
據禾同某個鳳姐吹開水, 得知仲係矮仔做, 旦唔知佢點解做到好似BB仔玩崩蕉咁, 愈玩愈縮

就算少左廣告,依家都有成百囡囡,每月收入都十皮啦
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
回復 支持 反對

1萬

2萬

9萬

版主

harchai 發表於 2018-9-13 15:58
就算少左廣告,依家都有成百囡囡,每月收入都十皮啦

矮仔有冷計呀, 佢E家要減價先有客路, 仲要賣大包益D客戶

回復 支持 反對