香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 4783|回復: 21
打印 上一主題 下一主題

[美妙] [雙飛報告] 美妙 ~ Karen + YoYo (超強嘅雙飛組合)

高級會員

a10a20a29QQ3

比人追報告,即刻找數~

美妙出名招呼強勁,做完功課之後決定上去會一會可能係美妙最強嘅雙飛組合。事前問咗 Cat妹 邊日有機會可以試到 Karen + YoYo,約好時間,準時入閘。

官方描述 :
Karen (後生,靚女,高挑走肥,長腿,身形一流,有波,吹功了得,騷味十足,口爆,毒龍,車自考,女友feel,強勁招呼,紅牌.)
YoYo (細細粒走肥型,大眼美人,有波有相頭,吹功騎功了得,即尺,69,口爆,毒龍鑽,事後簫,車自考,女友feel,強勁招呼.)

個人感覺 :
Karen 目測卅中,相頭順眼有餘,5'5" 左右,身形唔錯,B級,的確騷味十足
YoYo  目測四十過外,相頭順眼,5'5" 左右,走肥,接近有骨感,吸手波

兩個囡囡入房後無論說話抑或動作都淫意十足,抽抽水之後囡囡幫我寬衣,然後一齊入慾室。

兩個囡囡應該到達合作無間嘅境界,氣氛融洽,好熱鬧,三文治 BM,同水蕭都十分出色。

乾身上床,先趴低,平時我就走毒龍,但上得嚟美妙就梗係要試一試。做背 Karen 負責上路,YoYo 負責下路,兩條摩打脷都非常強勁,近乎有全身被同時覆蓋嘅感覺,YoYo 毒龍落力鑽,不過唔好毒龍嘅我真係唔識欣賞。反身做前面,兩條摩打脷繼續四圍遊,Karen 驚我餓親,會送吓波餅我食,呢 d 基本野都係預期之內。過咗一陣 Karen 向床尾方向走位,精彩嘅情節係呢刻就開始喇,一個吹、一個奶袋,呢招本來已經唔係好多雙飛組合會做,期間佢兩個會換吓位,但感覺唔到佢地有離過口,JJ 同 袋袋果陣暖意係一直無間斷過,搞搞吓我都唔知到底邊個吹緊、邊個奶緊,淨係知道唔好分心,要盡情去享受呢種爽到爆嘅感覺,堅持咗好耐最終比 Karen 吹爆咗,期間 YoYo 又話留返幾滴比佢,真係比佢兩個啜到我三魂唔見咗七魄。事後 Karen R 我腳板底,原來出完之後咁樣 R 一 R 又真係幾爽架喎~ 係我休息期間兩囡唔理我,開始互動,互揸、互錫,嘩,此情此景,細佬當堂醒哂,兩囡見細佬有反應又開工做野,吹一輪之後,Karen 坐上嚟,騎功唔錯,隔一陣換男上,YoYo 係旁邊含住個套挑引我,可惜佢唔係我杯茶,我意圖征服 Karen,可惜電話響,我知第2Q唔夠時間完事,就停低去沖身。

總結 : 最高享受嘅殘廢餐,必須要身、心都準備好先上去應戰!

評分

查看全部評分

高級會員

双飛梗糸要双钟先盡情啦!
回復 支持 反對

高級會員

多謝師兄分享
回復 支持 反對

版主

托T兄跑山一流,即刻有數找。
咖啡。。等一個人
回復 支持 反對

版主

兩女餵食殘廢餐,果然美味,三女唔知會點?
咖啡。。等一個人
回復 支持 反對

高級會員

Medal No.133-vo1

• 兩位囡囡有互動至係真正既3p呀嘛
  • 可惜無玩3輪車同3角形69
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
回復 支持 反對

初級會員

harchai 發表於 2018-5-29 18:12
  • 兩位囡囡有互動至係真正既3p呀嘛
  • 可惜無玩3輪車同3角形69

• 柴兄上去試下
    回復 支持 反對

高級會員

Medal No.133-vo1

唔啦,以前在曼谷試過同一對les既囡囡玩過3P,呢種經歷今生都唔會有第二次
    人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
    回復 支持 反對

2萬

3萬

高級元老

謝謝Karen/YoYo雙飛報告!!
    謝謝 t-shiper兄支持!!

謝謝!!
    美妙指壓信箱 - 可按這裡
    美妙指壓相冊 - 可按這裡
    美妙指壓報告 - 可按這裡
    回復 支持 反對

2萬

3萬

高級元老

謝謝Karen/YoYo雙飛報告!!
    謝謝 t-shiper兄支持!!

謝謝!!
    美妙指壓信箱 - 可按這裡
    美妙指壓相冊 - 可按這裡
    美妙指壓報告 - 可按這裡
    回復 支持 反對