香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 7256|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

[太子] [雙飛報告] 太子 ~ 尤尤+若林 (合拍好姊妹)

高級會員

a10a20a29QQ3

近日大食症發作,隻揪隻唔係話唔 Happy,而係玩大咗個膽,已經唔怕比兩個囡囡撳住砌,尤其是經歷完上次與來仔 淫底JJ 一役之後,d 自信心真係爆哂燈。尋日上到太子,望一望個牌....K 做緊野,接住有 booking;雪兒+小月大戰中;Wing 雖然未入房,但15分鐘後都有 booking,當堂 R 頭....好在仲有個蒼海遺珠得閒,拿拿聲 mark 佢入大房先~

尤尤入到房攬一攬、抽一抽水之後我問佢有冇合拍姊妹,佢諗都唔諗就話若林。若林我都有做過,細心、功夫好,冇問題即刻叫埋佢入嚟。若林一入房就話好緊張,原來佢係雙飛初下海,尤尤搵佢原來除咗因為係好姊妹之外,尤尤都想昅佢真身好耐。尤尤先幫我寬衣,然後我再細心欣賞兩個囡囡各自解甲。

官方形容
若林《斯文,白淨,後生,溫柔, 服務認真》
尤尤《新囡  , 全新 ,  後生,斯文,高挑 , 新入行 , 白淨,怕怕羞羞》

個人補充
若林,及背長直髮,目測卅頭,5'6"左右,雙眼唔算細,但就有種微絲細眼的感覺,並且電力相當,中等身形,吸手波
尤尤,目測卅頭,5'5"左右,順眼,身形同若林相比,曲線靚 d,波波都大 d,B級

印象中若林比尤尤溫柔,而尤尤比若林服務強勁。雖然兩個都有少少怕怕羞羞,但因為尤尤都想昅若林真身好耐,所以當我咸濕緊尤尤嘅時候,尤尤就去咸濕若林,笑聲此起彼落,呢種互動都係第一次試。

由於若林第一次雙飛,所以未習慣三文治 BM,呢樣要比多 d 機會佢練習。之後經尤尤指導,若林先識得如何參與。當我享受尤尤水蕭時,若林負責上三路,我大膽的偷襲若林,成功偷到一吓碰碰車。

之後如常,我先"頃"乾水等兩個囡囡,趁兩個囡囡抹身時,我先後偷襲兩個圓渾靚 pat pat,房內又再度充滿笑聲,跟住我就被佢兩姊妹撳低係床,換尤尤攻上路,若林吹奏。若林吹奏柔和,技巧中高級,吹奏時會用脷包住我細佬,亦會 R 吓我膝頭,尤尤攻上路不時會有眼神交流,跟住唔知邊個問佢地似唔似兩個護士服侍緊病人,我腦中即時出現以前睇過以護士為嘅主題愛情動作片,全身敏感度即時提升咗一個層次,我話咁不如下次我帶兩套護士衫過佢地著。全程氣氛輕鬆,兩囡換位,尤尤發功,吸吮力強勁,起初都係節奏柔和,但 intro 好快已經完咗,進入節奏強勁嘅 chorus,與此同時若林錫我耳仔兼輕聲呻吟,係吹爆邊沿想叫停尤尤,點知佢仲要吹多10秒先捨得停,跟手過膠,背面騎乘,望住尤尤個靚 pat pat 繼續以強勁節奏郁動嘅同時,若林心口貼心口係我上身擺動之餘再加多幾錢肉緊錫我耳仔,結果未入直路我就要投降,幾乎全程冇郁過,真係有 d 失禮~

事後佢兩個好識做,一左一右瞓係我兩旁,我摸吓尤尤,尤尤又去摸吓若林,繼續有講有笑。雖然若林對雙飛程序唔熟,但只要兩姊妹合拍的話,基本上對整個旅程唔會有大影響~

http://www.miss148.com/girl.php?GID=33017

評分

查看全部評分

高級會員

推薦
harchai 發表於 2018-4-20 22:34
你走無耐我到,仲執到你甩左既果3條鳩毛,而家贴左係大堂電視下方。

你下次行快兩步上嚟
回復 支持 1 反對 0

高級會員

C兄,有D嘢真係返唔到轉頭!
回復 支持 反對

初級會員

e21QQ7

下次試下這組合先
你對人溫柔,他們待你更好
回復 支持 反對

高級會員

多謝師兄分享
回復 支持 反對

高級會員

亚叻哥 發表於 2018-4-20 15:33
C兄,有D嘢真係返唔到轉頭!

真心爽~
隻揪隻,尤尤邊有咁易 KO 到我~
回復 支持 反對

高級會員

Medal No.133-vo1

你走無耐我到,仲執到你甩左既果3條鳩毛,而家贴左係大堂電視下方。
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
回復 支持 反對

8萬

8萬

金牌元老

多謝尤尤+若林的報告
早餐及宵夜時段早上十時至下午一時前,凌晨兩點到凌晨六點收費為$390
其他時段下午一時到凌晨兩點前收費為$460 , 加半鐘 $240,全日雙飛優惠價$760
公司電話: 2368 8616 , Wechat lD Taichi2368

太子指壓信箱 - 可按這裡
太子指壓相冊 - 可按這裡
太子指壓報告 - 可按這裡
回復 支持 反對

高級會員

多謝師兄分享
回復 支持 反對

中級會員

多謝師兄報告分享
回復 支持 反對