香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 16923|回復: 6

雞精自白:醉診朋友妻

版主

相信每位雞精係人生路上,都食過唔小女,不論要唔要錢,都會有一D係食之後悔既。細佬係度身先仕卒,先同各位雞精分享一下其中一件係細佬悔不當初既食野事件。

大約十年前,當時我同個FD同佢條女成日一齊唱K,三條友,兩男一女去唱K,佢條女成日就亂放生電,咁我當然唔過電拉,但老老實實我有昅佢條女既,尤其是佢對波,因為佢條女係屬於細細粒,睇落32但D級波個隻,有波有腰又鐘意著緊身衫,係麻甩佬都睇到扯旗拉。

佢條女後尾成日就私訊我講條仔點點點衰,跟住約我兩人出黎劈酒,劈得幾次,成日飲到咁上下就請食波餅,真係谷到鳩頭頂到上心口,但佢係我個FD條女,我係心郁架,不過如果一時忍唔住渣落佢對波度,佢一同我反面,咪又食唔到女,又無左個FD,仲要俾其他FD知道,咁咪變撚左過街老鼠? 好撚大獲架嘛。

直到有次,我地係度私訊吹水,條女突然話︰「我條佬禽晚飲醉左,拮錯左個隆呀,將屎忽隆當左閪隆,佢又越醉越硬,一野桶左落我屎忽隆度。」

我聽到即時又扯哂旗,問「咁你有無絕命哀號? 好撚痛架喎」

點知條女話「一俾佢桶入黎個下痛到抽根,屌佢老母,我大叫唔好,點知我越叫佢越HIGH,用力係咁隊入黎,佢俾屌左一陣屎忽竟然越屌越HIGH,後面俾佢插,我前面都出哂汁。」

聽到呢度,我直情忍唔住要打飛機咁濟,心諗︰「屌你呢條淫娃,第一次俾人通櫃都可以通到出汁?!。」 我都忍唔住話︰「佢就好拉,我都想試下屌屎忽。」 各位雞蟲睇到呢度,應該估到條女講咩拉! 無錯,條女話「咁你可以試下架」 跟住整左兩個心心樣係度。

結果之後個兩日,我地又兩條友去唱K,個晚醉醉地我就一野車左落佢度,佢即時隊左條脷過黎,我平時見佢塊面D皮膚好似好滑,點知一吮佢條脷當堂打左個凸,條脷D脷苔好撚厚,仲鞋過牛脷!真係好小女條脷咁鞋......跟手就去左爆房勒。

我一碌佢光豬,即時大失所望,之前成日見佢咁大波,完來係墊既! 淨係粒題子大,對波THE既....  都無乜前奏,打鐵襯熱,套都無用,一鳩就隊落去,不過以細佬多年經驗,當然係外射拉,一射完,成個人好似醒撚左咁,心諗: 做乜撚野呀....早知唔出黎係屋企打飛機算拉!心度好撚後悔,但過左兩個鐘,年少氣盛,摸下摸下又拮左佢一獲。

到天光各自走,條女仲帶埋衫出黎換,換完衫直接番工,屌完來一早就諗住俾我上既,我睇到仲撚後悔,好似中左伏咁,條女皮膚係塊面滑D,條頸下面就超粗,又無波,雖然個個FD同我唔算係好熟,只係個期唔知做乜鳩搵左一次之後成日一齊唱K,名符其實算係酒肉朋友,但都係叫做犯左個大錯,我帶住沈重既心情去番工。

到當日下就,條女喪SEND MSG俾我,俾佢聊聊下又聊起左把火,到放工又去爆房,再屌多佢獲。

呢件事到今日我個FD都唔知,不過今時今日佢兩個都散左仲各有伴侶,兩個都結左婚勒。

--波推落油掃荔枝,揼盡邪骨廿五年--

中級會員

都叫做有免費蝦條食吓吖
回復 支持 反對

初級會員

後悔中, 中伏食錯嘢
回復 支持 反對

初級會員

師兄真係鳩硬無親戚,劣評都可以翻啅再翻啅,真係難為了細佬。
回復 支持 反對

中級會員

回復 支持 反對

初級會員

回復 支持 反對

初級會員

師兄識食朋友妻要執劑
回復 支持 反對