香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 7509|回復: 26
打印 上一主題 下一主題

[分享] 太子 ~ 曲奇, 偉哥哥沉船之旅

版主

太子曲奇偉哥哥沉船之旅

看見友台不斷報導小弟沉船,小弟始終也禁不住出返個報告以正視聽,既然要將實情廣告天下,由亞視娛記去報導無記藝人花邊新聞會有幾準確,就算唔問,大家都會心中有數,既唔出狗仔隊,又唔同相關人仕索吓料,就咁憑空想像,真係求求其其,友台有幾個會員都應該同塊餅聯絡到嘅(包括Gorc99,Zipper2,比達(而家分身應該有新名)),不妨同佢地索吓料,咁樣報導先至可以貼地啲吖嘛。

講返小弟今次沉船之旅,有人盛傳小弟每日book曲奇4,5粒鐘,其實係一星期4,5粒.......都無,一星期頂籠1,2粒,重有講話小弟點樣花費冧女,我可以話比大家知我由玩指壓第一日起我10蚊貼士都無比過囡囡,曲奇都無例外,我真係唔知我點樣花費去沉女。

我想引述無記最近一單娛樂新聞,有娛記問陳展鵬有無同胡定欣拍拖,男方回應係:你哋有無見過我地單獨約會吖?不過你哋認為係嘅咪係囉。

最後我要鳴謝一個人,隔離濕九餅主都話咗邊個都唔可以轉載我嘅說話,但係中星 (midstar / landmark) 今次冒死開個分身轉載我嘅148台報告,真係要多謝佢。

我想同大家講小弟讀書時曾修讀Marketing,今時今日喺指壓做推廣,唔可以只靠寫吓咸故算數㗎喇,港台做十大中文金曲下一年已經第40屆啦,而家仲嚟指壓12支叉,真係阿婆都嫌你Out啦。

最後最後,小弟出得嚟玩,個貞節牌坊一早就唔值錢,要攞嚟做新聞嘅,適隨尊便,最緊要係故事繼續講,曲奇繼續旺,多謝大家收看。

Coming soon:下期偉哥哥沉船對象 – Ivy / EE

初級會員

型呀
回復 支持 反對

中級會員

Salute
回復 支持 反對

初級會員

來而不往非禮也
回復 支持 反對

高級會員

a10a20a29QQ3

另類報告
回復 支持 反對

版主

老實講,我真係唔係好鍾意寫咸故。
咖啡。。等一個人
回復 支持 反對

高級會員

Medal No.133-vo1

有趣
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
回復 支持 反對

初級會員

多谢分享
回復 支持 反對

初級會員

W先生 發表於 2017-9-11 15:36
老實講,我真係唔係好鍾意寫咸故。

你唔鍾意寫啫,但係我哋鍾意聽喎。
回復 支持 反對

版主

eddie1312 發表於 2017-9-11 17:14
你唔鍾意寫啫,但係我哋鍾意聽喎。

出去買份風月版,將相關女主腳個名改做曲奇又得改做 Gigi 又得,你想女主腳係邊個都得,咁咪仲爽。
咖啡。。等一個人
回復 支持 反對