香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 5805|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

難怪咁多人話泰泰係LBFM果然無錯

初級會員

睇返舊帖講過N咁多次, 我做租務處都好有資歷, 點知姓薛呢兩父子無料扮四條, 最多齋TALK根本乜都無L做, 心高氣傲以為自己真係宇宙無敵, 老闆面前最識邀功, 孭鑊即刻卸責俾下屬, 呢間公司點可能有呢種人渣做到PLD經理幾咁係仆街, 多做多錯點做都係錯, 所以我話DKLM索性返工HEA住做, 得閑去叫G好過喇...

前兩晚收工, 講起係深水埗 "黃金" 附近搵女, 開門原來係泰泰, 望似卅幾但OK個樣, 陪我洗身係打飛機咁玩L住咁洗, 差少少標精, 洗完上返床條女佢叫我趴低, 一開始落BB油做波推, 唔淨係LIN頭掃幾下就當係波推, 而係好似N年前我去泰國浴室咁L樣服侍, LIN頭掃屎眼掃到我以為係毒龍鑽, 紙巾抹得好乾淨, 原來係環吹, 一啖一啖含L含得好實在, 舌尖舐到識轉彎, 好似知我頂唔順, 停一下再含兩下, 泰泰天生根本係含L咀, 可以講我未試過俾女含L含到龜頭想爆開, 你叫G叫得多應該清楚我講乜, 帶返上套套, 跟住UN屌呀屌...UN屌呀屌...

條女佢話我撑落塊HI撑到有少少高潮, 話唔係話HI窄但水量好多, 我望住條女佢肯定無用KY, 最想講泰泰做狗女真係一流, 而我腦海中只係諗起每日有咁多人死, 總係唔見姓薛兩父子仆街死, 最想DKLM姓薛兩父子仆街仆到屎坑食屎食飽死落去做屎忽鬼, 爆灰變爆怒到我忍唔住係咁射...呵...呵...射好多出來.......
.

中級會員

Lbfm?
回復 支持 反對

6萬

金牌元老

舖舗出報告就罵姓薜兩父子, 如是者罵左年鳩幾, 咁下氣劈炮唔好撈啦
回復 支持 反對

初級會員

Larry 發表於 2017-8-12 10:09
舖舗出報告就罵姓薜兩父子, 如是者罵左年鳩幾, 咁下氣劈炮唔好撈啦

我都系咁話! 咁辛苦比你升到做老總都無味啦。我相信你是有能力及經驗的,外面大把租場及地產物管啦,可出去看看,可能更上一層椄。話時話,这泰妹年齡、價位和怎联系?
回復 支持 反對

高級會員

felixfree 發表於 2017-8-12 10:19
我都系咁話! 咁辛苦比你升到做老總都無味啦。我相信你是有能力及經驗的,外面大把租場及地產物管啦,可出 ...

我都想知
回復 支持 反對

高級會員

Medal No.133-vo1

多數係福華街壹1四号果幾件泰記
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
回復 支持 反對

初級會員

我都想要我都想要我都想要我都想要
回復 支持 反對

初級會員

我都想要我都想要我都想要
回復 支持 反對

初級會員

有無介紹呀
回復 支持 反對

6萬

金牌元老

係呢度出報告,係想睇咸濕過程同條女嘅服務,身裁如何,並唔係睇你同老細D關係呀,大哥!
回復 支持 反對