香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 13254|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

再次遊坦洲按摩 + 唱K連夜3Q

初級會員

租務處越來越好難做, 舊帖我講過, 姓薛兩父子做濕9經理幾係咁仆街, 平時最多廢9UP齋講唔識做, 當自己係宇宙無敵, 查實無料扮四條, 平時搶住領功認屎認屁, 瀨鑊時龜縮卸責俾下屬, 呢間公司有呢種上司, 多做多錯唔做唔錯, 我話過以後唔咁認真, 返工HEA住做, 得閑返上大陸玩女好過囉.....

ROSTER連放兩日假, 廢話唔HEA講, 跟埋朋友佢短綫去坦洲, 住返上次呢間酒店.

朋友佢帶路帶我去按摩, 原來有268 (打飛機) 同埋338 (口爆) 兩種玩法, 俾我揀當然係338抵玩好多, 上到房間內都唔錯, 有獨立廁所可以洗身.

講返呢條女佢幼幼瘦瘦, 望住都好淫HI個樣, 陪埋我服侍洗身, 上到床無乜按摩技巧無乜好講, 大半粒鐘做推油, 掃屎忽屎眼, 反轉身做波DEE做埋洗面奶, 扯起兩粒LIN旗好好舐, 準備含L諗住帶套套, 二話不說係環保含晒, 有用漱口水呀...冰水呀...暖水呀...果凍呀...冷縮熱脹到我頂唔順, 平時我上網睇TUBE 8睇得多, 咁我企住條女佢面前, 腦海中幻想, 姓薛兩父子仆街仆到我面前舐鞋底屎, DKLM食屎食到塞爆腸爆肚死, 越諗越爆怒, CHOK下CHOK下射晒入咀內...呵...呵...好耐無試過口爆射L得出咁多精...嘿...嘿...嚇到條女佢吐落紙巾, 即刻走返入去廁所.

清潔完條女佢返入房, 問我點解可以射L咁多精, 未夠鐘就睏住身旁俾我抽水, 又問我係咪重想要, 搾住我條L捽到少少尾液流出, 褲襠中間流濕晒, 條女佢話我性能力好強, 做女朋友晚晚屌HI一定爽爆, 離開時行經過對面街, 望到呢間叫 "澳立方" 門面好似幾係咁豪裝, 好多女排排企住門口講歡迎光臨, 如果有C兄去過請介紹下, 心諗有機會可以去呢間玩.

食完飽飯上到去K房, 睇舊帖我去 "萬豪" 係公價3...9...13, 呢次係去 "魅力皇爵" 細房688 + 12%服務費, K女有三種公價 : 黃裙3...9...13 / 藍裙4...11...16 / 紅裙5...14...19, 由MAMI帶上到房, 食用率超過一半, 但銷費幾係咁貴, 大家同意揀平價女坐枱, 每次唱K我都點唱 "心雨" 呢首歌, 帶俾我尋回N年多前北上CP好多回憶, 可惜多數90後女唔識合唱, 講返唱K...酒水...DJ...埋單計返每人380算抵玩.

半夜返酒店房間, 陪洗身扯L硬到頂住肚臍, 條女佢少少驚到咁話...哪來這麼壯的小弟唷...洗完上返床, 我舐係咁舐晒條女佢全身, 人瘦波圓滑, 青春無敵點講都無錯, 帶套套含L含得兩啖條女佢話...這樣不行喇...我吞不下去了...硬99對準一桿入洞內, 條女佢即刻身體震得兩震, 插住HI內有重複收緊, 好正好舒服.....

我覺得自己少少似郭富城每晚插L住方媛咁有衝勁, 條女佢喘氣咁叫住...呵...那麼硬硬的...呵...你們香港人真能攪...呵...呵...忍住塊面紅扑扑係幾淫HI個樣, 我好記得呢個MOMENT, 腦海中諗起每日有咁多人死, 總係唔見姓薛兩父子仆街死, 最想DKLM姓薛兩父子仆街仆到屎坑食屎食飽死落去做屎忽鬼, 爆灰變爆怒係咁UN屌呀屌...UN屌呀屌...純係發泄射L好多精, 做完呢1Q後睏到朝早.

睏醒忍住屎急唔屙, 望下手機都差唔多11:00, 捽HI撩HI到條女佢起身, 帶返上套套, 趕緊做多1Q晨操, 反艇咁反轉換動作, 朝早女人HI內分泌特別多濕到撻Q, 撑開條女佢對雞脾埋齋UN屌呀屌...UN屌呀屌.....

男人做晨操特別有爆發力, 玩得多你應該好清楚我講乜, 肥肚腩係咁頂到條女佢叫住...呵...呵...這樣快給你攪死了...呵...我不要了喇...呵...套套擋都擋唔住, 射精多過射尿好L舒暢, 退房後食完中午飯跟住回程, 24小時內係咁射3Q真係腳軟軟.......
.

初級會員

感謝~師兄分享~ 精彩既報告~
另外想問下 可唔可以 比訂房 電話 同地址我~ 感謝

回復 支持 反對

高級會員

口爆埸同SZ價錢, KTV和女女有些貴. 計埋晚飯,早茶,酒店,車費都要3千元人仔, 不平宜
回復 支持 反對

高級會員

多謝分享
回復 支持 反對

中級會員

回復 支持 反對

中級會員

謝謝分享
回復 支持 反對

中級會員

Nice 3q
回復 支持 反對