香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
返回列表 發新帖
樓主: 黑斯廷斯
打印 上一主題 下一主題

益街坊(大波印印,前凸後翹)

初級會員

watashi1 發表於 2017-2-20 09:46
佢係未吾係好明英文   Trade 好似都吾明
請問trade 過既Ching 點溝通

佢用英文回人!!佢識識聽中文
回復 支持 反對

2萬

3萬

高級元老

印印使能明咩,總之講好時間地點玩幾耐,毛巾套套自備其他身體語言就得啦,佢話加咩錢同貼士全部say no就得啦,唔好玩貴曬d女
正在組織五眼聯盟互惠互利
回復 支持 反對

初級會員

問咗幾次都冇反應, 可能比師兄們炸沈咗whatsapp
回復 支持 反對

初級會員

琴晚約左佢2130係ssp等,佢地例牌遲半個鐘,一見面果時望落去感覺唔差,大約1米6
左右,小肥,外表著得都幾IN..我問佢係咪病左(因為佢帶住口罩),佢就話小小啦!
上到房就各自除衫,當我除淨底褲既時候,佢熄哂所有燈,我叫佢留番一盞好喎,點知佢荅唔洗留啦!
甘我唯有用手機既電筒照住沖涼囉!我沖完之後就上床,佢話自己出門口之前已經沖左,所以就立即用手玩弄我支神仙捧!佢吹奏就真係麻麻!到我叫佢係上面,佢就話累,之後就由狗仔式開始,當我入左兩三下之後,就feel到有啲怪怪地!跟住當轉左傳統式果時,佢就話去一去廁所!番到黎繼續都係我郁動!佢既叫聲可以話係好似情逗初開既妹子甘!到我開始累既時候,就轉左打側既post,再轉番傳統式將佢雙腳放上我肩膀,逗高佢屎忽就全力狂轟!完事後佢開燈,我發現有小小血!之後佢沖完涼果時我問佢係咪有親戚到左!佢答我唔係呀.…跟住我沖完涼就直接著衫,我就同佢講,既然你唔方便,早啲番去休息啦…佢聽到之後就立即講唔好意思……之後我就話下次補數囉!跟住等埋佢著衫走人!

以下係本人評分:(5分為滿分)
外表 :4              (識打扮)
身材:3         (小肥,身材均勻)
服務:1        (比我感覺膚顯了事!)
番食指數:1(並唔係因為我比左兩個鐘既錢而得一次既事。而係我覺得佢太懶,雖然5002 hrs,但真係接受唔到囉!本人明白佢既表現會因對手或其他個別原因會同其他師兄既表現係唔同!人有我未必有,我冇既可能大家都有!
以上係我既包膠!不喜勿插

啾乂仔是也
回復 支持 反對

初級會員

未屌 問我借錢 傻傻地
回復 支持 反對

中級會員

多謝分享
Ron
回復 支持 反對