香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: fung2615
打印 上一主題 下一主題

[新手問題專區]

初級會員

想問下...果搜尋功能, 搜尋唔到野...

"太子"
結果: 找到 「太子」 相關內容 0 個

初級會員

想問下除了美妙有大鐘外,其他場有邊間一樣有?

3萬

2萬

元老

hql22615199 發表於 2015-6-3 08:57
各位師兄,請教下如果要預約女女嘅話,噉要提前幾耐預約丫?一日or一個鐘? ...

接受當天預約
最好係上去前的—個鐘
大家好!  早餐特價由早上10時至下午4時$390  45分鐘
正價$460  45分鐘    加細鍾$240  25分鐘
消夜時段時間由凌晨12點至早上6點止.   $390   45分鐘
全日雙飛優惠價$760  45分鐘

美妙指壓信箱 - 可按這裡
美妙指壓相冊 - 可按這裡
美妙指壓報告 - 可按這裡

3萬

2萬

元老

hql22615199 發表於 2015-6-3 08:57
各位師兄,請教下如果要預約女女嘅話,噉要提前幾耐預約丫?一日or一個鐘? ...

接受當天預約
最好係上去前的—個鐘
大家好!  早餐特價由早上10時至下午4時$390  45分鐘
正價$460  45分鐘    加細鍾$240  25分鐘
消夜時段時間由凌晨12點至早上6點止.   $390   45分鐘
全日雙飛優惠價$760  45分鐘

美妙指壓信箱 - 可按這裡
美妙指壓相冊 - 可按這裡
美妙指壓報告 - 可按這裡

初級會員

小弟新手一名,想問下$390是否已包房錢?仲有無其他收費?

版主

gaoxiuhua 發表於 2015-9-25 21:09
小弟新手一名,想問下$390是否已包房錢?仲有無其他收費?

$390 是全部的收費,已包括房錢,你也可額外打賞女女,但不是必須的。
咖啡。。等一個人

版主

koei3135 發表於 2015-7-22 00:01
想問下...果搜尋功能, 搜尋唔到野...

"太子"

搜尋功能已經修正了,各會員已可使用。
咖啡。。等一個人

初級會員

W先生 發表於 2015-11-11 10:04
搜尋功能已經修正了,各會員已可使用。

版主,希望你可以解答一下的問題,一樓一,所謂的全套,其實系指咩服務?我去過二次全套,都只系錫下LIN,吹下細佬,都無毒龍果D的?系咪我俾人老點啊?睇我新手唔就隨便?
另外還有一個問題,就系指壓,一般45分鍾,系咪入闸就開始計?即系連沖涼的時候都計上的?
希望可以解答下,唔該!

版主

manlian 發表於 2015-11-16 16:07
版主,希望你可以解答一下的問題,一樓一,所謂的全套,其實系指咩服務?我去過二次全套,都只系錫下LIN ...

一樓一全套服務一般係包三味:沖涼,吹簫,扑野,而家流行其他額外服務逐一加錢,入房關門後客人最好了解詳情先開波。

指壓通常係限時無限次任做,服務內容一般包括:沖涼,波D,水中簫,獨龍鑽,吹簫,扑野,入房關門後客人最好了解詳情先開波,如已揀女女未能提供以上任何一項,在未開始服務時,客人有權換女。

註:45分鐘由女女入房關門開始計。
咖啡。。等一個人

初級會員

我見有一樓一有四味玩,但冇講第四味係乜。