香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 老太公
打印 上一主題 下一主題

怡春苑可憐貞貞比網客威脅

初級會員

勁佬佬唱衰囡囡時間年份,再查看囡囡手機短信時間年份,受害者忍左幾耐,一查便知。

初級會員

W先生,一響公證嚴明,我早以聽聞

高級會員

g5kkk

雖然現在未知事情真相,但我回看我曾在兩台出過嘅貞貞報告,而貞貞是我寫嘅唯一一個報告,曾被一兩個會員有意彈劾過,最初我都以為各有所好,各有各感受,試過就知真假,所以我也沒有怎樣在意.但若因有不合理要求而不逞,就寫衰囡囡,那就需要正視這問題,查出真相,還囡囡或會員一個清白!
遇到溫柔的,我會停了下來享受

版主

W先生,一響公證嚴明,我早以聽聞
老太公 發表於 2014-10-9 13:51

很多謝老太公師兄能提供進一步資料,如果沒有其事,我也希望被指控的那一方能提出申辨,好讓大家能了解箇中事情。

初級會員

回復 14# W先生
W生版主早晨!尋晚我去過怡春苑公司搵過主持人,想問貞貞幾時返工,主持人答:佢都唔知!
我去怡春苑搵貞貞,就係想攞貞貞wechat上面既證據,點解我要攞證據呢?因為呢件事由我講比各位師兄知架,所以想要大家信哂,又冇證據,你哋係唔會信架。所以我咪同怡春苑主持人斌仔傾呢件事,斌仔話,如果貞貞唔肯比wechat上面既證據比我,我都唔會免強貞貞。再三考慮貞貞既人生安全,我都唔會搵貞貞攞證據喇。
我當時響度想,攞到證據就pm,W生版主,同埋XX台版主嘅,但係怡春苑主持人斌仔講,廢時喇,搞到囡囡驚唔敢返工咁就無謂喇。
聽完斌仔講完,咁又係既,所以我咪放棄咗攞證據囉!
我同斌仔傾咗一陣,斌仔話,要查呢一個衰客嚟怡春苑幾多次唔係一件難事,打開閉路電視咁就乜都清楚哂。
點解呢一個勁佬佬呢頭光顧怡春苑,果頭又唱衰怡春苑公司及囡囡貞貞小姐呢?點解要咁做呢?我諗只有【勁佬佬】先知自己做緊點乜。
當然,W生你係版主,如果由你親自出面攞證據,或者貞貞小姐會比埋wechat入面既證據同埋勁佬佬既相,或者怡春苑主持人會比埋勁佬佬變態佬既光顧出入記錄,咁你咪乜都清楚哂囉!
要查埋記錄時間年份唔係一件難事,睇下是否w生肯唔肯查既姐。
我只不過係一個客仔,當然怡春苑主持人係有d保架,由你w生親自出面查,我諗應該好快搞定。

初級會員

公證嚴名嘅w生版主辛苦哂。
果個【勁佬佬】響XX台口口聲聲話8台冇乜公信力,w生,你咪攞出你嘅公信力比個【勁佬佬】睇囉!
據我所知,如果w生冇公信力,又點可能做到版主既呢?
呢個【勁佬佬】響果台講8台事非,我諗w生都大概知道呢個【勁佬佬】既行為品質去到邊,咁就唔使我講喇!

版主

有公信力都唔保証可以找出事情真相,既然被指控一方都唔出來自辨,我希望事件可以到此為止,也希望女女可正常上班,免受搔擾。
咖啡。。等一個人

初級會員

回復 17# W先生
大家知道有D咁既事就得喇,至於點樣處理點樣安排一切由w生版主話事。
W生,辛苦哂。

初級會員

怡春苑應該要做番啲嘢保護女女。

初級會員

終於女女唔再比個變態佬搞喇
貞貞祝福你以後開開心心順順利利。