香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 10069|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

怡春苑可憐貞貞比網客威脅

初級會員

早幾日我光顧怡春苑幼幼卡文,係交流過程中,我想要服務更加好D,但係怡春苑幼幼年紀太細,唔識得點調情,有D公式化,咁我咪問幼幼卡文,有無招呼勁带有女人味既女女呢?怡春苑幼幼卡文話我知,佢哋公司貞貞招呼好掂,仲好有女人味tin~聽完卡文幼幼介紹之後我就,
過咗一晚我心思思忍唔住咪即刻上嚟搵貞貞,上到嚟貞貞做緊野,咁我咪同鐘房靚仔斌傾吓閒偈等貞貞。
足足等咗成粒鐘,終於入房可以寵幸貞貞la~第一眼見到貞貞果然唔錯高挑白淨幾有女人味,目测30至34歲到。
功夫果然係一流,好識調情,同貞貞咩完之後,我咪瞓係床度同貞貞傾下偈仔,傾傾吓貞貞就眼濕濕咁問我有冇上網睇?咁我咪答有,只係上網睇下,從來唔寫野,廢時寫喇。我咁樣答,見到貞貞個樣好無助,於是我咪好奇咁追落去,好似有d野喎,問發生咩野事?貞貞話有個客好變態承日威脅佢要求做愛唔带套,強烈要求打車輪,貞貞如果唔應承果個變態客就係網度唱衰間場同你貞貞,我聽完之後仲覺貞貞講緊大話,於是我扯開話題話唔講喇,去沖涼先,貞貞見我唔信佢講野,於是打開手機微信比我睇果個變態老客寫嘅野,簡直係男人見到都扯火。果個客人既網名叫【勁佬佬】,佢依靠佢既a/c分數高,想虾小姐就虾,
貞貞一路講一路咸,求我将呢件事告知各位師兄, 呢一個【勁佬佬】寫d文章不可信,其中有好多隱情,至於隱情係D咩野,我諗只有【勁佬佬】【師兄知】
我只係一個客仔,也都希望唔好盡信【勁佬佬】寫既野。
【勁佬佬】喜歡環保囡囡及重型車牌既囡囡。

我都唔希望以下各位師兄a/c分數高既來學【勁佬佬】做D卑鄙不堪既事來威脅三味小姐唔愿做既事出來。
希望各位師兄留意留意!

評分

查看全部評分

初級會員

師兄,你呢份好似唔係賽後報告喎,私人恩怨唔該用其他方法解決。
我真的不知自己是笑還是哭。。。。

初級會員

回復 2# Peacemaker 我想你搞錯喇,我同邊個都冇私人恩怨,我係路見不平,拔刀相助。
女女做呢行冇必要比客仔威脅!

高級會員

Medal No.133-vo1

不知所謂!!!!
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢

初級會員

如果真有其事哩條仆街真係賓周都剪撚左佢就岩

初級會員

回復 5# hkfishy 係有其事,XX台就以見到比個【勁佬佬唱衰怡春苑及唱衰貞貞小姐】
個變態勁佬佬繼續發wechat比貞貞小姐,如果唔服佢,唔比佢做環保,佢會繼續寫衰間公司連埋小姐貞貞。
貞貞忍咗好耐,也都日日返工都咸,我見此事咁大劑,咪幫下呢位女女囉!
呢個勁佬佬年紀50幾歲係未婚,樣子有少許偏肥,我見過佢微信D相。

版主

回復  hkfishy 係有其事,XX台就以見到比個【勁佬佬唱衰怡春苑及唱衰貞貞小姐】
個變態勁佬佬繼續發wechat ...
老太公 發表於 2014-10-8 23:56

老太公師兄,

你嘅指控非常嚴重,你點解單方面信哂貞貞同你講嘅野哩?你識勁佬佬嗎?你又為何咁肯定他是你講的那種人?你是新近註冊會員,為何一發言就是嚴重指控呢?你又如何令大家相信你的一面之詞?

請你明白嚴重指控背後要有充分理據,否則論壇秩序就會大亂。

高級會員

Medal No.133-vo1

回復 7# W先生

認同版主所說.
樓主文中所言之事, "承日" 即是不止一次啦? 咁是否貞貞已被逼中出多次 ?(這說法極不合常理) !  囡囡有否向鐘房伸訴 ?

至怡春苑負責人:
有否收過貞貞伸訴被客強逼中出 ? 如真有客強逼貴場囡囡環保做, 貴場會如何處理 ?
如真有此等無賴, 請將此人照片貼上網, 以儆效尤.
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢

初級會員

回復 7# W先生 w先生版主你好,我有無講假,請你親自響怡春苑受害者貞貞求證。
也可以睇下貞貞既WeCha  ,我只将睇到聽到既話比大家知。XX台有晒勁佬佬唱衰貞貞既證據,你去查看,再查看埋貞貞受害者手機短信。

初級會員

回復 7# W先生

有無做假一查便!