香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 18621|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

深圳辛酸稳双飞,一条态度一般,另一条成功成为女朋友。

版主

01-local

QQ
28号十点几过深圳见朋友,我地去左民田路哥莉莉马莲饮酒,讲真啊,我真系没试过去酒吧饮酒,今次第一次来居然就比左据,哈哈!原本以为系叫我过来宵夜葛,睇落都另有目的。。

两条友无理由来呢度饮酒甘闷噶,肯定会稳囡陪。据知道我精彩稳囡食,叫我帮距介绍条囡,我知道据口味,只要高素质靓女,所以稳个agent叫左条囡过来陪据。据就食贵野,甘无理由得我一个食自己噶。

所以我都叫人帮我联系左个平野过来陪我。据约葛条囡好快就到啦,见到真人果然唔错,真心MODEL身材甘。。一起饮酒,酒吧入面有条囡应该系据朋友,可能就系酒吧做野,陪我地一起饮酒,我都被据叫左玩包剪咑,输左几盘,饮左五少酒。自己饮五到酒,瓶酒中要四五十度甘高,耗材饮的唔系好多。

等左差唔多半个小时,终于条囡打电话来,我到门口稳条囡,跟住系门口见到一个红色裙葛女仔。我同据企米一边去,望真据,头发遮住块面,对波就真系有38D啦。系啊,唔错,真系有38D,望得好清楚。但系扑街,个样头发遮到啊。。
块面好多豆豆啊,D粉虽然唔系擦的非常多,但系真系想讲食五落罗!
据知道我唔要啦,打电话同个女agent讲,等据打完我都打左个电话比据,叫据换个比我,其实可以唔洗一定波好大噶,稳个靓女少少葛陪我过夜就得啦,快三点钟,我比左100大波女叫据走。

岩想番酒吧,个朋友带左条囡出来准备番酒店啦。个朋友问我约葛条囡去边,我话五岩,区别同相区别大,比钱叫据走啦。
跟住一起返去今晚住葛酒店,据就好啦,约个大靓女可以happy,我就中要等。

预左个女agent比D平价野无咩好货啦,所以尝试叫番岩先帮个朋友约葛男agent帮我个,甘夜打电话都系碰下运气,点知都系比我约到。。
一阵女agent电话话我知条囡已经打的过来,好快到。跟住我熟悉葛男agent都介绍左个囡过紧来。
两个齐齐来,甘今晚米要搞双飞。。唔好意思退熟悉个,所以都系死啃。一个人翻上房等两条囡过来。。。

过左十分钟左右,女agent条囡到左叫我落去电梯口接据,我落到见到个白色衫靓女,哇,真系唔错,正。虽然无大波妹甘大波,但系
呢D靓女细波我都系食得落葛,等多几分钟另外条囡都来左啦,少肥虽然无呢个甘靓女,但系都唔错,两个一起带上房。

其实上到来呢个时间已经差不多四点啦。。霖住叫两条囡一起冲凉,女agent介绍条囡话要收数先,甘我米话OK,望一望荷包,叼!
唔够数,我米话比住1500得唔得,身上得番1800。据话唔得,叫我比全数先得,如果唔系叫我求其快餐一次1500做完就算啦。
叼,甘辛苦等甘耐,做甘多野搞一次米好无隐!!!于是稳据是否支付宝支付可以,据话无,跟住米银行直接转账全额比条囡。。
另外一条囡,因为系我熟悉agent介绍,所以五会催我要钱。

新浪weibo:《MC摄影狂人 》Twitter:《广佛潇洒大叔 》知乎:《一路向西男》豆瓣:《GZ资深囡食家》 扣扣:896997573 https://weibo.com/xiaosashike
weibo.com/nanshijia

版主

01-local

QQ
(正题)
比左钱霖住开餐啦,叫两条囡除衫一起冲,点知叫我自己冲先。。我霖据地两个五熟,没试过三个一起,所以尴尬米五勉强,同白色衫条囡入去冲先。光猪之后见到条囡身材可以就系无咩波,一起冲凉果针,真系好随便,五识得帮我冲,要我叫先帮我抹身。。随便冲完出来后番上床准备开始搞,我低出来,另外一条囡就除衫入去冲。
原本霖住葛双飞变成一个一个甘食,真心无趣。。。

霖住去锡条囡噶,但系据好抗拒,五比锡,甘我米无勉强到落,知系锡据波波同其他。。我霖住叫据帮我吹啦,条囡居然五肯吹。。。当时我真系想叼七据,扑街比左钱五做野。。相当于几千甘就丢入大河。。。唔肯就唔肯,费事勉强,带套直入,霖住慢慢插死据。条囡话甘慢做咩啊,当然快搞定好啦。此时此刻我发誓再都五稳新agent介绍,呢d 甘葛有个样得以为巴闭甘,我快速抽插几下完事就比条囡休息,等距自己做几个野。真心霖唔到今晚居然如此失败,广州我可以稳三四个1000楼凤过夜啦,洗稳据。

下半场我陪我熟悉个囡agent介绍葛条囡,虽然呢条囡无白色衫个甘靓女,但系绝对值得我比呢个价位,我直接比左身上葛1500,其余500早上再落银行拿比据。。我同呢条囡一起系浴缸玩泡沫,一起玩水,同距玩放得比较开,可以同据一起kiss舌吻,出边条囡见我入面玩的甘开心吵住据训教,问我是否可以走,我望著陪我玩条囡都展眼,反正条囡都五玩的,所以叫左据走。浪费就浪费啦,唔想见到据一直吾开心落去,起码珍惜眼前呢位。我地两个浸系浴缸入面,据呢头,我另外一头,我时不时摸据对波波,据对波无岩先条囡黑,起码中有D粉葛感觉,真系唔错,有时候真系吾可以睇样貌来定一个人。我叫据帮我吹水中萧,据都好听话甘帮我吹,虽然技术性唔系好犀利,但系据服务得我好好。。浸得差唔多,我同距抹身翻上床度休息了。。跟住准保同距做第二次。

头先一次好快完事,今次对据兴致甘大,我霖我五会甘快搞定葛。。同距kiss,觉得据D口水甜甜地感觉,反正好友feel啦!慢慢慢慢甘锡据全身,由颈部锡到胸度,一边吸允据只波,另外一只手指摩擦据个lin头,跟住再慢慢锡到肚再慢慢到下面,呢个过程中,据系有反应噶,虽然唔系非常大声,但系我听到据叫。。锡据下面葛时候无太大味道,而且据都好敏感,跟住我在下面锡番上来。都差唔多啦,细佬已经扯硬晒,霖住试下五带套插据,据都唔肯葛,我话试下五射先比我摆入去咋。。我插左几下,好紧下,唔错,但系就系太干,应该系我地岩先浸得太耐。。甘跟住我都系带起个套同距做,有套容易插好多,五会痛。。。
      首先直入式搞起,慢慢控制自己速度抽插,双手摆据腰两边,插个几十下就伏下个身同据kiss,呢个动作真系几方便下,又可以揸波又可以kiss,做左几下据两脚缩米变成L型甘,我唔清楚呢个姿势,但系呢个位置插据都几好下,可以抓据据一只手一边抽插据。。。
呢条囡据五中意骑马式,而且我都唔系几hold得住,所以无同据做呢个姿势,狗仔式我都无做!搞甘多野都已经早上啦,所以最后都系同距维持一个姿势搞,抽插两三轮之下我终于完枪。
冲下个身我地霖住休息,但系据点都训五着,所以米陪距玩。原来据系食烟噶,我后尾同距影左D合照,无露点葛!呢条囡同据玩的好开心,对据都好有feel,早知道据咁好我宁愿比多D钱据,都五约白色衫个。讲都无谓,比都比左。后尾据愿意做我女朋友,之后葛野我就五写啦,文章上有咩写得唔好葛希望各位师兄唔好介意,我文笔麻麻,有D野唔知道点表达。

最后发几张同大家分享下啦。

新浪weibo:《MC摄影狂人 》Twitter:《广佛潇洒大叔 》知乎:《一路向西男》豆瓣:《GZ资深囡食家》 扣扣:896997573 https://weibo.com/xiaosashike
weibo.com/nanshijia

初級會員

几唔错,女女其实都几靓

初級會員

羡慕嫉妒恨。多谢分享报告~~
活在当下。

版主

01-local

QQ
回復 3# qingsedianying

其实条囡块面有D婴儿肥,哈哈!总体都好OK噶,所以我好霖据。

版主

01-local

QQ
回復 4# 得闲吹水

师兄你都可以食到好野葛,只要你肯花心机去稳,愿意洗钱就得啦。努力加油,THX!

中級會員

多謝分享!
Ron

初級會員

睇唔到都話靚啊?呢位C hing ,擺滴靚像,就唔好打馬賽克了。

高級會員

回復 6# GZ撸少爷

邊頭有得玩??宜家少上去,師兄有無好介紹

初級會員

咁长我都睇晒,真系够晒face~~