香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 12180|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

两年终约得❤柔,一夜缠绵尽欢心!要求虽高却风骚淫荡!

版主

01-local

QQ
8月4号同几个朋友聚左下一起吃晚饭之后各自返归,同个朋友一起住,霖住今晚约囡所以咪支开距地话有事唔翻去住。之前去香港食囡无食到好野,所以霖住约个囡食下,打电话比以前认识葛SN经理问有无广州葛,都话有,但系两粒钟要1200,仲要另外开房,当然唔制得啦。后尾都系无麻烦据介绍,自己睇翻QQ上D囡,一个一个问今晚是否得闲。其实想约体育西路果个思思噶,维多利亚果边阿个,生个女葛,应该大家都好熟悉啦。可惜打据电话无人接听,QQ我唔记得边个系据,只系保留左短信先直接打到比据。。。一个二个想约葛约唔到,霖住放弃唔稳啦,但系比我见到❤柔QQ在线喔,咪打个电话问下罗,点知都系唔得。心谈。。。有客人稳我都系倾生意先啦,赚钱紧要。。过左一阵有条囡打电话比我,当时我唔知边位噶,因为我好少存人电话,问左问之后先知道原来系❤柔,fuck,约呢条囡约两年几,唔系唔得闲就系无上线。既然打翻比我咪问依噶几钱,当时据唔系好方便听电话,只系讲400同1300,呢d一听救命一Q同过Y价,句话房要另外自己开葛时候我就犹豫紧啦。如果系一Q400重要开房觉得好唔爽,经过一阵葛思想斗争之后终于霖住稳据过夜。

OK,十点半约左体育西天河城南门几见面,我系五山搭地铁过去十几分钟就到左。到站打电话稳据。。终于比我见到捉黑色衫,女仔服饰就唔系好了解啦,反正几sexy下拉!头两年前论坛相片好唔同啦,成熟好多,判若两人!

即时booking左一件海珠区果边葛酒店公寓两百五左右啦,环境还唔错。。我同距打的过去,系公寓附近买左Condoms后直接翻公寓。(可能我经常做野太过坦白,开房葛时候我讲左两个人入住,个服务员问我另外一个人到左记得拿身份证登记,系我傻左姐讲一个人旧的啦,不过后尾都无去登记,成晚系房内搞野)入到房之后我发现其实据系真系好大洁癖噶,只要做少少令到据觉得唔好葛野,据都会叫你洗啊冲啊之类葛,干净呢点我唔系唔中意,只系感觉据太洁癖啦。因为今日出去玩成身臭汗头发有死鬼甘乱,我自己一个人冲凉洗头先罗,据一个人就玩紧手机同距D同事倾计。。。冲完之后吹干头发据都系度玩紧手机,反正唔急我就无所谓慢慢来罗,我牙都擦咪,据居然话我身材有酒味。。。。我好好奇据个鼻点闻道葛。。我唔饮得酒又唔中意食烟边度有味道喔。。上火都会有好大异味咩?我唔系好上火姐。。

据玩的差唔多,我又冲完凉啦,跟住咪差不多正式开始啦。。。(以上呢度讲的太多废话添)等距除衫。。帮据据唔想。。做唔到善解人衣添。。。对波真系好大下,以前我记得有D杯,据话依噶得翻C,没除衫之前对波真系好大,见到都流口水,哈哈!同距一起上冲凉房冲多次凉,冲凉葛时候据果种洁癖行为又会来葛,唔知点表达,反正据会帮你冲干净个身体葛。。我地搞掂后上翻床就等住开波,不过身体上D水没干净,据会拿纸巾帮你抹干细佬果处葛。霖住有的吹噶,点知系无,瞬间失落,1300+房费+车费+其他湿碎野,居然只系斋洗做。。据话据都上火戴套吹就可以,环保吹无瘾啦,一共先三个domdom,比据吹一个剩下另个咪好咩。。。索性都系等下次约据先算啦。。慢慢抚摸住据对波,望实据裸体系床上个样其实真系好鬼姣啊(之后我验证左据呢点,真系好淫荡好风骚)我慢慢由据劲部锡到落下面时候,比据制止左,据唔69亦都唔允许人锡据下面部位。。。哎,真系好多女人甘。。又在失望多一次添!!唯有锡波波同揸波波啦,见好多野都唔得,唯有长枪直入,直捣黄龙啦!当我插入据入面时候,据好大声叫左一下。我系上面据系下面,慢慢甘抽插,第一次我坚持唔到几耐,好快就缴枪啦!

跟住我地休息睇电视,据话肚饿,甘我打电话叫左肯德基比据吃,自己都肚饿索性叫米!外面送到要两点左右,仲要三四十分钟时间,我地又冲凉,霖住到外卖到之前拣翻第二剂。。今次我就无岩先甘快缴枪啦,首先前进式慢慢抽插,由于第一次做完无几耐,敏感度无甘高,唔会好快射出,所以我会尽量控制好自己,呢个我唔会勉强自己忍住射葛,毕竟有害身体,控制好速度即可,当我加速时候据叫叫得好大声,我其实我enjoy女仔做野大声甘叫噶,唔知大家会唔会享受啦,呢个动作做得差不多葛时候叫据转换姿势,免得摩擦太多导致早。跟住换翻狗仔式,系后面入就住自己细佬位置,据如果翘的太高会搞得唔舒服顶住D野甘,所以我都会焦距稍微低少少位置就住我后入噶,后入葛动作女仔好享受,我都好中意呢个姿势,加咪据声音啊啊啊甘叫,会令自己性欲大起,接落来葛蜗牛式、侧身插入式、直角试我同距都试咪左、有个洗女上男下应该算系骑马式吧,呢个姿势我真系好难受到,对于我来讲敏感度太多啦,好容易导致我射出,所以只系做左一两分钟呢个姿势,据坐住我上面呢个动作好友feel,加上据都会左右动,所以我都中意上呢个动作,只系可惜呢个动作我坚持唔到几耐(好多姿势名我唔知道,上网查左下自己当晚做过个姿势照实写出来甘)轮左一轮,最后我同距都重新换翻前进式同后入式来完结第二炮,第二次换翻前进式我貌似发现搞到据好多水出来甘,唔知是我错觉定系真系令据高潮,反正加速果几次据都叫的好大声,一直甘叫,最后第二炮我都系后入猛插之下搞掂。。
第二次做完之后十分左右,个肯德基外卖就到啦,跟住咪同距一起宵夜,吃完再冲凉,跟住就上床,原本系睇电视,据个头挨住我肚个位置睇真系好唔舒服,睇睇下据居然训着左,三点左右咪同距一起训罗。我霖住无得再搞葛啦,而且本身当日体力唔系好够,加上做完两次都好攰。

据训左我就跟住一起训葛啦,床头灯都关咪,训左一阵之后,我真系霖唔到比较摸醒噶,我真系差不多完全进入睡眠之中竟然比据摸醒来搞第三次,据摸住我细佬,我系feel到先醒噶,中以为据夜游添,原来据自己醒左想要中问翻我想唔想要,细佬都被你摸到扯旗,我当日系硬着头皮上你啦,一晚三次死唔到人葛。(见你甘风骚表情,我稳过个甘多女人当中据系第一个甘主要想要葛,所以呢刻我决定每个月只要手头唔紧就会稳据一次到两次过夜。)自己戴上套就用翻第二次觉得好葛姿势同距做,今次据骑马式坐我上面,我无甘快敏感,应该系没回复足够精力,所以敏感度降低左,据系我上面都无甘容易,我咪由下往上抽插,呢度动作小心,好容易整到腰部,我唔系咩性爱高手,动作方面都唔系好标准,所以都好小心做呢个动作,认真做认真甘听住据淫荡葛叫声,真系觉得今晚约岩人,双手揸住据对波,骑住你下半身又左右摇摆甘,真系爽到唔知点讲。明白一路向西女主角骑住男主角果断感受啦,真系爽到唔知讲咩好,各位狼友师兄玩的比我多葛肯定明白我当时葛感受。差不多又是换姿势时候,隔左好几日,我记得最好葛姿势系我侧身抽插搞完葛,具体做几耐我唔知道,反正十几二十分钟应该有葛。

一晚做三次唔系好多,正常次数,但系真系做的好攰好攰,体力不支啦,最终同距一起冲凉训教,我冲四次凉,据三次!、反正当然真系几尽兴下,好夜先训,我同距训差唔多十二点先走,最后各自打的翻去。

优点缺点我都写做,无服务,但系我中意同距约葛feel,希望早日再约据。

初級會員

推薦
the lady is good
回復 支持 0 反對 1

中級會員

推薦
多謝分享!
Ron

初級會員

推薦
样貌身材都OK,不过价钱就稍稍贵啦。多谢分享报告
活在当下。

初級會員

推薦
ching吃到好嘢啊,好大波波!

初級會員

推薦
同意楼上的说法,广州好难找!

初級會員

推薦

哎 吾小心发多次添!

GZ 真系无咩好QM .... 屡屡遇人不淑!

初級會員

推薦
多谢师兄分享! PM埋个Q 就完美啦!

初級會員

样子一般,不过估计服务确实好的,多谢师兄分享