香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2480|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

新人求教~~~

初級會員

請問各位師兄,青頭仔噶我想去體驗一下性愛的滋味,又怕第一次好快出嘢無數為,所以請問各位第一次應該去揾一樓一定系指壓好?另外就系,有乜嘢注意事項?唔該曬~~~

中級會員

以下係減除咗一啲指壓流程內容, 主要係俾你 compare 一樓一同指壓

指壓有別於一樓一,主要着重服務質素,而且可以限時任做。唔似一樓一咁快餐方式,吹爆咗、搞嘢時出咗就要沖涼走人。
假設間場係 45 分鐘為例,如果做完一次仲有時間剩餘想再做多一次或者一開始就已經諗住要做一次以上,可以同囡囡溝通下。
一樓一嘅囡囡年齡相頭、身材係會比指壓好,但服務質數就肯定指壓優勝,而且可以限時任做 唔會趕頭趕命做完就要即走。指壓囡囡年齡通常 2X ~ 3X 左右,30 嗰啲嚟講算後生,間中都會出現啲 2X 囡囡。
而家有幾間指壓場仲有早餐特惠價,比正價時段平,但囡囡服務同時間係不變,所以好抵玩!

初級會員

回復 2# 太子殿下 感谢……钦敬!!!

中級會員

回復  太子殿下 感谢……钦敬!!!
alangm007 發表於 2014-4-28 11:47

不用客氣, 有問題不妨再發問

初級會員

halo~大家好!!
我地係再思社區健康組織!我地係非牟利組織(NGO)黎架!!

我地再思社區組織係度放個溫馨小提示比大家,
性病/愛滋病主要的傳播途徑為性接觸(口交/陰道交,肛交), 另外亦可透過血液接觸,母嬰傳播等途徑感染。
如果想減低感染的風險,就記緊不論進行口交,陰道交,肛交全程都要用安全套!如果進行肛交可用ky,減低受傷出血的機會!
安全套記緊避免重複使用,口交後要換新安全套進行陰道交!

另外,我地再思都建議大家, 若你曾發生過不安全性行為(性交過程中接觸到對方的陰道分泌物、精液、射前分泌物、血液或曾沒有使用安全套進行性交),建議你定期進行測試。
我地有提供免費,匿名,保密的愛滋病/梅毒快速測試架!

如果已經出現性病的病徵,可以去社會衛生科求醫!
因為感染了性病未有正確治療會增加感染愛滋病的機會。
而且性病是一種嚴重的疾病,會影響性器官及引致併發症,甚至死亡。
如果有任何疑問可以pm發問~~

初級會員

求师兄指教,指压场女女服务既时候要唔要比消费,仲有d标价390¥45分钟,里面包括房费么?

中級會員

求师兄指教,指压场女女服务既时候要唔要比消费,仲有d标价390¥45分钟,里面包括房费么? ...
新扎师兄 發表於 2014-5-15 02:52

$390/45分鐘已包括房費, 提供服務 (三味) 有 BM, 吹簫, 毒龍鑽和做愛
小費隨客人俾唔俾都可以, 如果俾小費可以在房內直接俾囡囡, 或者埋單時俾都得

初級會員

回復 7# 太子殿下

多谢师兄!

中級會員

回復  太子殿下

多谢师兄!
新扎师兄 發表於 2014-5-15 18:57

新扎师兄 不用客氣