香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2450|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

大富豪桑拿殿好玩(轉貼)

初級會員

日前同老友陳先生(佢在桑拿裡的「化姓」)一齊過澳門,在信德揀套票,老友去過波士同仙樂都,小弟剩係去過波士,佢話仙樂都太狂野,小弟算新手,所以就話揀第二間啦,最後玩豪D,買左大富豪桑拿殿$14xx套票,什麼星越台灣美女全可以揀,送埋正宗按摩,當時覺得貴,但老友話好,是但啦!

3:00開船,4點幾落船,坐免費車去新葡京,兩人齊齊先勝後敗,麻麻開心,6點左右去到目的地,入去無耐,個擦背亞姐(其實係亞嬸)前後問左五六次擦唔擦背,頂!煩到仆街,印象分勁減,不過間野多人過波士好多。出到休息室,了解左張套票後,我同陳先生都先做左送贈既上海式推油,嘩!頂!亞嬸!當堂細佬低晒頭,以為今次買貴套票賴晒野,其實個亞嬸按得幾好,真係正宗按摩(誠心的),不過係深圳被靚女按開(正經場),實在唔係太慣,過完45分鐘,出番休息室,我同老友講,下次去番波士算啦!

但比左錢,點會唔做正經野呢,好,睇下千四蚊有乜好野先,上樓上睇開show(其實只係一堆女排晒出來),第一堆有十數人,除左幾個東歐要加二百外,其他唔駛。嘩!嘩!嘩!有個東歐好正,不過小弟鐘意國產,所以無理。由於小弟第一次去,經驗又少,以為得一轉,所以拿拿臨望望望,見到個越南妹望住我,應該好服務,算啦,揀左先(其他其實都可以食用,好過波士很多!),點知我一揀完,原來即刻有第二轉,國產頂級貨,頂,第二轉仲正,後悔了,正想同經理講睇埋呢轉先,點知我揀左個條越南妹拍我膊頭帶我入房,算啦,唔通呢個時候彈人走咩,跟佢走啦!

戲肉來了,其實條越南妹樣同架生一般啦,不過都食得過,居然問我識唔識講英文,因為佢廣東話麻麻地,身為大學生的我,就算畢業後五六年無講英文,但都無理由話完全唔識0者,死頂,好彩佢D音唔多正,大家聽得明對方七成下快樂溝通。講番正題,條女服務真係好到無得頂,獨龍鑽、搽油BM、無套吹、wetkiss,通通在沒有詢問下或事先詢問下得到了,服務好過波士一百倍!!!(終於明白仲乜討論區無人講波士,我未去大富豪之前,覺得波士都ok呀)由於狀態麻麻地,我上佢下既時候有點軟,由於見佢服務咁好,於是大著膽子問may I shoot in your mouth?居然得wor,當時已經被性慾蓋了理智,唔理得咁多了,口爆就口爆!埋尾唔駛講啦,當然是相當滿足,出到黎,經理仲要做問卷,睇下條女服務好唔好,抵讚!之前的負面印象即刻加分。

我同陳先生已經約左下個月再去大富豪桑拿殿,因為...終於令我明白澳門為甚麼這樣吸引人了...波士...原來真係差好遠................

中級會員

謝謝報告
回復 支持 反對