香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 53224|回復: 111
打印 上一主題 下一主題

外傭姐姐包膠分享

初級會員

最近試左一個好正,不過唔知呢度出唔出得。

版主

最近試左一個好正,不過唔知呢度出唔出得。
tonyjaa 發表於 2013-10-9 16:26

無問題,因為我地都無得試,只係當風月故事睇嗟。
咖啡。。等一個人

高級會員

Medal No.133-vo1

無問題,因為我地都無得試,只係當風月故事睇嗟。
W先生 發表於 2013-10-9 16:30

係呀係呀  
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢

版主

睇完如果真係正得拱緊要,麻煩PM話比我知點樣揾到外傭姐姐。
咖啡。。等一個人

初級會員

於某某交友apps識左個姐姐,用英文同佢chat左一大輪,終於成功約出黎玩下,
個姐姐係上門既,上到黎吹左一陣水,然後走埋黎緊緊咁攬埋一齊,伸條脷同我狂打車輪,佢對手本來只係環抱我腰,唔夠一陣就摸我pat同細佬,好high,撚已硬!
一齊沖涼時仍緊緊攬實我狂車,好熱情!上到床,姐姐先由我面錫起,然後咀,頸,胸,lin頭,
肚,最後錫到落細佬度,含得好舒服無用套!之後叫佢玩69,佢話唔知咩叫69,咁我咪用行動話佢知,將佢個西移到我面前,成個西冇毛既,一線好靚!輕輕奶一下佢全身震晒,之後我用條脷不停進攻,攪到佢同我愈含愈快,仲發出“唔唔”聲添。
跟住我叫佢訓底比我錫下lin揸下波,對波都有33c, 不過個暈深色左d,我成個人趴上去邊錫邊用條撚揩下姐姐個西,佢好有反應,我仍未插入但姐姐竟然伸手捉住我條撚插入窿,西都算ok緊窄,我時快時慢咁插,佢high到反晒白眼,又捉住我個頭埋去同佢狂打車輪,之後插到超敏感時我慢慢插,唔射住,然後黎女上騎乘,姐姐因為有跳舞習慣,個pat扭得好勁,坐喺我上面前後左右打圈咁用佢個西磨我條撚,超敏感!佢見我個樣好似快要射時佢又會慢返d,我同佢愈做愈多水,比佢騎左15分鐘左右,我轉企床邊,一輪快插之後抆條撚出黎射晒落姐姐個西表面。

評分

查看全部評分

初級會員

樣貌:普通年輕姐姐樣,約30歲
身型:155-160左右啦,少少肥,對波33c
態度:友善,好多嘢講,初時除衫褲好怕羞,一輪熱身後扯住你唔放,好放好有女友feel。
價錢:800,2hrs,  沖涼,環保吹,環保插,其實可以內射,不過都係費事有手尾。
           其實可做兩次,不過一執已累。

初級會員

回復 6# tonyjaa

我上次又係咁識嗰個印尼妹,二百咋,不過最衰就係只係星期日先出得嚟

初級會員

回復  tonyjaa

我上次又係咁識嗰個印尼妹,二百咋,不過最衰就係只係星期日先出得嚟 ...
大賓州 發表於 2013-10-9 21:22

大賓州師兄,你果件仲抵喎!有d咩野玩?分享下!

版主

樣貌:普通年輕姐姐樣,約30歲
身型:155-160左右啦,少少肥,對波33c
態度:友善,好多嘢講,初時除衫褲好 ...
tonyjaa 發表於 2013-10-9 18:34

多謝 tony兄 誠意分享。:148clap[1]:
咖啡。。等一個人

初級會員

唔該l師兄!係邊搵葛