香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 正義俠士
打印 上一主題 下一主題

奸計大踢爆

初級會員

如果可以的話,我都好希望網主及指壓版主同 59394 版主出來發表一下佢哋對今次呢件事的睇法。
我本人相信 148 討論區大部份會員眼晴都是雪亮的,識得分辨是非黑白!

初級會員

唉…依家社會真係黑暗!連網上都唔例外
走得最急系風景!傷得最深系真感情!

初級會員

很奇怪封殺别人I P的鳳凰到現在還不現身交代,那深沉的原帖是(不知所謂,白痴)
本人不介意那仁兄將我的也一同封殺
還有昨晚濃情鐘房的回應也使人深感厭惡,在這裡想問問你(妳)可代表公司裡全部囡囡嗎?(妳)可以身先士卒的品嘗那狗屁不通,不知所謂的大法嗎?
另外Ben兄你又點知係版主而唔係別人的所為,癈解;不過那令人厭惡的垃圾(鳳凰)就肯定唔係波版主,因為波版雖然霸道但不致於藏頭露尾

高級會員

Medal No.133-vo1

原來和諧的討論區,無啦啦又有人開Post展開罵戰,唉... 何必呢?
armchannels 發表於 2013-1-7 08:42

係囉!

初級會員

回復 7# armchannels

Arm兄從來有人的地方就不會和有諧呢個係定律,何況係呢度
在此希望濃情鐘房能夠出來回應為何有這樣的言論,若你是老闆,囡囡就是你的摇錢樹,生財工具,應該好好的愛惜保護;若你是員工(男),那應寄與尊重,因就是她們(囡囡)養活着你;若是女的就只會鄙視妳,因為大多數女鐘房都是囡囡出身
希望濃情能站出來解釋

版主

係囉!
harchai 發表於 2013-1-7 11:02

小小一個性愛把戲, 大家何必咁認真.

初級會員

回復 15# 小旋風

旋風兄,開頭我都唔太明白你追問濃情所謂何事。經我詳細閱讀與分析,阿濃情代表之說話只不過係一般客套話,好似平時我哋成日嗰句"得閒飲茶"一樣,可需深究呢?
凡事以和為貴,開開心心又一天㗎啦!^ ^

版主

回復  小旋風

旋風兄,開頭我都唔太明白你追問濃情所謂何事。經我詳細閱讀與分析,阿濃情代表之說話 ...
armchannels 發表於 2013-1-7 12:14

非常同意, 鐘房只講緊客氣說話.

高級會員

小小一個性愛把戲, 大家何必咁認真.
W先生 發表於 2013-1-7 12:09

我認真架, 有D囡囡叫我"老公" , 我當正佢係老婆架, 仲叫佢返我屋企執屋煮飯tim  

高級會員

大大話話我都有一老婆哦.
W先生 發表於 2013-1-7 12:50

唔好用呢個字, 唔係又要你解釋架啦