香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 59394
打印 上一主題 下一主題

[其他] [通告] 繼續舉辦之第 65 期 [報告換現金券] 截止日期為2月底

初級會員

回復 37# skysky

sky哥哥,我好鬼歡喜睇你個"舊同學"之報告,比著我都唔知點算!

高級會員

g5kkk

回復  59394

5兄,你取笑小弟為報告王,原來你係報告之神!佩服佩服!! ...
armchannels 發表於 2012-10-27 08:25

啱兄,此言差矣!我做了伊索寓言之龜兔賽跑中的烏龜,趁你暫時唔出報告,而我又剛出了一個簡報,所以才跟你平手
遇到溫柔的,我會停了下來享受

初級會員

回復 42# 59394

近日發現多咗好多生客,仲係個個斯斯文文平易近人。不過我知有啲係睇咗我哋啲報告而點名寵幸,個別囡囡其實都有點害怕,始終場地所限咩人都有。
所以話後起之秀何其多,大把後浪推前浪!

高級會員

g5kkk

回復  59394

近日發現多咗好多生客,仲係個個斯斯文文平易近人。不過我知有啲係睇咗我哋啲報告而點名 ...
armchannels 發表於 2012-10-27 08:50

其實如果每個客都能斯斯文文,所得的待遇一定跟我們的報告差別不大,就以我個人為例,在這兩年內也曾跌錢,但只屬兩三宗,在數學比例上來說,可以忽略。無他,出來玩,懂得尊重囡囡,對她們斯文些,她們亦會想令你滿意開心。我試過一個囡囡,為了我免受影響,寧願自己忍痛一陣,事後才告訴我。

我也知道很多網客是好斯文的,囡囡也不用怕。所以我很多時試完之後,也會問她們對報告的看法,如果她們不喜歡的話,我也不會出,最多是出簡報介紹一下。

初級會員

多謝啱兄,其實當時我都唔知點算

高級會員

g5kkk

多謝啱兄,其實當時我都唔知點算
skysky 發表於 2012-10-27 11:13

如果有什麼不明白,你可以隨時PM我,我會盡快回覆你

初級會員

版主,我今期報數:
9月4日 - [簡報] 金來閣YOYO ( 死啦可能係舊同學 )
9月11日 - [超簡報] 金來閣 - 小蝶 ( 外表斯文、內裡好淫 )
10月19日 - 金來閣清新女女 - LULU
另外有個9月金來閣番食 - vv ( 被刪 )
10月30日 - 金來閣嬌小玲瓏“WING”重第 1 次玩水床 ( 新加 )

高級會員

g5kkk

回復 47# skysky

恭喜Sky兄,你有7分,可得金來閣50元現金劵,將於數日後發短信通知你

高級會員

g5kkk

尚未報數師兄,請儘快在5號或之前報上數目,讓我能盡快處理!
遇到溫柔的,我會停了下來享受

初級會員

報數:
10月30日: [報告] 金悅來69 敏感豪乳
10月27日: [報告] 金來閣 芊芊...大眼版X晶晶
10月5日: [首個簡報] 金帝苑#2 簫原來可以咁樣吹
9月5日: [報告] 金帝苑#18...咀不停