香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: harchai
打印 上一主題 下一主題

變泰佬吹水>黑柴白柴無淫歡迎

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

都係你衰, 講D唔講D
harchai 發表於 2012-6-8 11:10

緊我下次吾會

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

你都亂泥既, 你都見過我帶妹仔出泥飯聚架啦, 邊有細到荷包疍拱呀 ? cup 手 結實, 細奶之 +pink 就至好啦.  ...
harchai 發表於 2012-6-8 11:21

CHAI兄
幾時帶D妹仔出來見先

1萬

版主

我地繼續係呢度吹
harchai 發表於 2012-6-8 11:01

CHAI兄
講明我吾係變泰佬

1萬

版主

你E+講BIN個SIN

係BIN間場做 等禾下星期去喊吓姖 :148naug ...
肥佬 發表於 2012-6-8 12:30

肥版主
吾好得個講,GO....

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

車, 3貞9烈既正當女仔都唔會癡埋我呢D老seafood度啦, 我都有講過"昆你"係邊間做啦, 果時佢無返工, 而家同 ...
harchai 發表於 2012-6-8 12:39

"昆你"畀你郁過, 禾BIN敢郁吖

禾記得係BIN間場, 不過聽阿BIN個講, 間場冇乜囡肯玩DO拱Q淫賤GA WOR, HARCHAI兄

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

禾又黎
linson 發表於 2012-6-8 14:07

嚟乜冷JET你, 你刀收咗皮拱耐, 同歡場脫7咗節, 你E+只曉飲酒同大塊大塊肉拱啃G MA, 衰公

1萬

2萬

9萬

版主

CHAI兄
幾時帶D妹仔出來見先
四眼仔 發表於 2012-6-8 17:25

驚你揸住支鉄筆出嚟牙, HARCHAI啋你刀硬胶

1萬

2萬

9萬

版主

肥版主
吾好得個講,GO....
四眼仔 發表於 2012-6-8 17:30

去乜冷JET, 禾要D場玩得好賊淫賤SIN去0架, 四眼仔版主

高級會員

Medal No.133-vo1

"昆你"畀你郁過, 禾BIN敢郁吖   

禾記得係BIN間場, 不過聽阿BIN個講, 間場冇乜囡肯玩DO拱Q淫賤GA  ...
肥佬 發表於 2012-6-8 19:44

真俾你激死,條女一入泥就俾個西你,咁無挑戰性既女,我刀唔拖佢行街街啦

高級會員

Medal No.133-vo1

CHAI兄
講明我吾係變泰佬
四眼仔 發表於 2012-6-8 17:27

你係黑柴定白柴呀?駛唔駛用膠紙痴住呀?