香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3287|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

玩雙飛

初級會員

點解當我搵左d囡囡幾次之後,佢就建議我約埋佢姊妹玩雙飛,佢姊妹我亦試過,而雙方都知我有揾過對方(我糸指壓同K壓都遇過呢種情況)

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

點解當我搵左d囡囡幾次之後,佢就建議我約埋佢姊妹玩雙飛,佢姊妹我亦試過,而雙方都知我有揾過對方(我糸 ...
buddy 發表於 2012-5-2 02:38

点解 尼D咪叫有錢齊齊揾LOR, 拱刀唔明, 唉.........

初級會員

我意思佢地同姐妹玩3P吾覺尷尬,如果我同兄弟一齊同條女玩3P就做吾出。不過肥佬師兄講得啱,佢地都糸為左搵錢。不過我試過同其他女講起時,佢地話吾玩3p(2女I男),所以我覺得其怪,反為好姊妹嬲我玩3P,不過可惜我吾玩架

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

我意思佢地同姐妹玩3P吾覺尷尬,如果我同兄弟一齊同條女玩3P就做吾出。不過肥佬師兄講得啱,佢地都糸為左搵 ...
buddy 發表於 2012-5-7 20:31

兩樣禾刀玩過, (即係兩女一男, 同埋兩男一女, 兩男兩女刀玩過三次TIM)只要D囡肯就OK GA LA

高級會員

Medal No.133-vo1

兩樣禾刀玩過, (即係兩女一男, 同埋兩男一女, 兩男兩女刀玩過三次TIM)只要D囡肯就OK GA LA    ...
肥佬 發表於 2012-5-7 21:42

兩男一女我未玩過,兩女一男玩過,但唔會再玩因為呢d 3p唔信會遇到第二次......
兩條女係les, 同我做工時侯合作無間,全無停手,我出左後,佢兩個仲互玩69 ,睇到我好快回氣再插2口2洞,全環保接觸。耶穌就5餅二魚,我就一九兩洞,你話係咪一生人一次就夠呢:148

1萬

2萬

9萬

版主

兩男一女我未玩過,兩女一男玩過,但唔會再玩因為呢d 3p唔信會遇到第二次......
兩條女係les, 同我做工時 ...
harchai 發表於 2012-5-10 23:22

玩3P4P尼D嘢, 真係好講合拍性LOR, HARCHAI兄

高級會員

Medal No.133-vo1

玩3P4P尼D嘢, 真係好講合拍性LOR, HARCHAI兄
肥佬 發表於 2012-5-11 19:31

係呀,坐係䣓離睇既就踢佢走好過啦

1萬

2萬

9萬

版主

係呀,坐係䣓離睇既就踢佢走好過啦
harchai 發表於 2012-5-11 23:01

初級會員

咁激動0.0""