香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 2011LV
打印 上一主題 下一主題

[囡囡寫的報告] 鳳城 LV (3/22更新)

初級會員

都話LV IS VERYGOOD

初級會員

LV謝謝大家關心!但是依家好迷茫好無助?點解好多嘢想放低總是放唔低?係唔係我好無用?

初級會員

LV呀,我發了私人信息給你呀,可以看看嗎????

初級會員

身為第一個FRIEDS  你有咩迷茫無助?

初級會員

喜氣洋洋嘅春節給我哋帶來了歡樂和希望!好像給寒冷嘅冬天披上一件華麗嘅外衣!大家都沉浸在濃濃嘅喜慶節日當中!LV祝大家新年進步!身體健康!龍年吉祥!心想事成!

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

LV,我也祝妳青春常駐,笑口常開,萬事如意,財源廣進!

記得過完年問我拿利土呀!

高級會員

g5kkk

我未見LV妳,已被妳的文章所吸引,可惜太忙,每次都要排隊,不知幾時才能有機會相聚,祝新一年笑口常開
遇到溫柔的,我會停了下來享受

初級會員

Lv妳好!各位師兄好!祝各位新春快樂,出入平安,心想事成
見到鳯城話妳有D事,未返得工住窩!希望妳唔係有D乜嘢問題啦!因為好多師兄都掛住妳哦!希望妳早日返黎帶比多D人,快樂同埋歡笑啦!雖然我未見妳!但係我比妳D天真同坦白令我注意妳!最後祝妳青春常駐同埋鳯體健康!!
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

初級會員

大家新年好!LV好多謝型男掛住我啦!仲特登來公司搵我拜年祝福我啲話語!嘻嘻仲卑利士添!謝謝!

初級會員

e21QQ7

LV妹妹~~新的一年,便是新的開始...我是大師...我是見得你最多...但只找過你一次...無論如果,往往是要向前望,過去的已經過去,不要回望,只要訂下目標,展望將來,新的一年祝你青春常駐,心想事成,財源廣進~
你對人溫柔,他們待你更好