香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 6859|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

[簡報]葵涌,東寶樓 唐二樓, 泰妹

高級會員

Medal No.133-vo1

148台有ad
E房, 泰妹廾零歲, 樣ok, 有笑容, 有肉唔肥, 皮膚算滑, 波路>大過cup手+實淨, ling頭深啡唔凸, 沖涼仔細, 環保吹, 做工加KY. 整體都ok架, 但如果專程入去葵涌就要想清楚. 因為果樹都幾旺, 我入房後都見到4-5個ching 洗樓, 出閘時有Ching跟手入房.

註:
1. 呢件泰妹係曼谷Ceaser 浴室做, 身材, 樣, 服務都有ok, 我果晚可能玩耐左少少, 事後沖涼時, 有條c9係咁襟鐘我以為吹鐘, 條女話唔駛理佢, 但好撚煩嘛, 我"嬲"住毛巾開門, 完來條c9送外賣既
2. 148台有ad, 但真人不似ad相. 果處有4間房都係泰妹, 我星期日6pm到, 祇有呢一個得閒, 其餘3件都做緊野, 睇唔到其他女既真身.

初級會員

Medal No.9

我都想去同D泰囡囡溝通、溝通!
泰妹情意結、今世好難撇

初級會員

Medal No.9

148台有ad
E房, 泰妹廾零歲, 樣ok, 有笑容, 有肉唔肥, 皮膚算滑, 波路>大過cup手+實淨, ling頭深啡唔凸, 沖涼仔細, 環保吹, 做工加KY. 整體都ok架, 但如果專程入去葵涌就要想清楚. 因為果樹都幾旺, 我入房後都見到4-5個ching 洗樓, 出閘時有Ching跟手入房.

註:
1. 呢件泰妹係曼谷Ceaser 浴室做, 身材, 樣, 服務都有ok, 我果晚可能玩耐左少少, 事後沖涼時, 有條c9係咁襟鐘我以為吹鐘, 條女話唔駛理佢, 但好撚煩嘛, 我"嬲"住毛巾開門, 完來條c9送外賣既
2. 148台有ad, 但真人不似ad相. 果處有4間房都係泰妹, 我星期日6pm到, 祇有呢一個得閒, 其餘3件都做緊野, 睇唔到真身.

條c9可能係"肥佬"Brother扮架,想睇吓"harchai" Brother你全相!
泰妹情意結、今世好難撇

高級會員

我都想去同D泰囡囡溝通、溝通!
Thaksin 發表於 2011-3-8 10:00

剛剛由泰國返黎, 又搵泰菜食, 服

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

148台有ad
E房, 泰妹廾零歲, 樣ok, 有笑容, 有肉唔肥, 皮膚算滑, 波路>大過cup手+實淨, ling頭深啡唔凸, 沖 ...
harchai 發表於 2011-3-7 12:36

HARCHAI兄, 你E+仲去DO上葵涌"魯"BIN搵食牙, 真係服.......你LOR

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

148台有ad
E房, 泰妹廾零歲, 樣ok, 有笑容, 有肉唔肥, 皮膚算滑, 波路>大 ...
Thaksin 發表於 2011-3-8 10:10

佢周身毛, 有波冇GAP, 有乜好睇JET, SONY兄

SONY兄, 你回咗HK LA, 拱係咪得番柵GOOD返嚟牙

高級會員

HARCHAI兄, 你E+仲去DO上葵涌"魯"BIN搵食牙, 真係服.......你LOR  :148V-fing ...
肥佬 發表於 2011-3-8 12:10

肥佬兄, 果處唔算遠jet, 都近過SKW呀.

初級會員

Medal No.9

回復 4# harchai
去睇吓先啫,可能我都係運吉一族!
泰妹情意結、今世好難撇

初級會員

Medal No.9

佢周身毛, 有波冇GAP, 有乜好睇JET, SONY兄   

SONY兄, 你回咗HK LA, 拱 ...
肥佬 發表於 2011-3-8 12:15

乜都睇吓吖嘛!
都仲有good & JJ返嚟!
泰妹情意結、今世好難撇

初級會員

Medal No.9

肥佬兄, 果處唔算遠jet, 都近過SKW呀.
harchai 發表於 2011-3-8 12:16

地方遠近唔重要,最重要去到JJ唔好軟!
泰妹情意結、今世好難撇