香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 6760|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

[太子] [首個報告] 太子 - 明日之星 Winnie

高級會員

a10a20a29QQ3

淫友通水有新囡返工,仲要質素佳,立馬 call 靚女鐘房 ”咩時間都冇所謂,有個窿比我就得”

為免甩轆,早咗出門口,結果早咗15分鐘到,比靚女掉咗入房睇 AV。

15分鐘後有人敲門,我忍唔住 ”嘩” 咗出聲!為咗掩飾自己失儀,我唯有話啱啱睇電視睇得太入神比佢敲門果吓嚇親,囡囡好識搞氣氛,問我睇緊乜咁緊張,然後就埃咗落我心口。傾兩句、抽抽水就互相解甲去洗白白。

先講返囡囡……官方形容
winnie《新囡,青春,純,索囡,身材FIT,白淨,斯文,Model身材,試工期試工期》

完全冇異議!囡囡目測廿尾,5'5”左右,長直髮及背,白滑B級,身材唔單止fit,而且比例靚,真係 model 質素。

通常呢種質素我對服務都唔會有期望,侍浴細心,過程一般冇驚喜,BM 用心仍有進步空間,水蕭不過不失,汽水囡囡似乎唔多在行,我建議不如出去慢慢玩。

乾身上床,漫遊由耳珠做起,一路錫到落大脾,舌頭運用十分靈活……所指嘅唔係囡囡,係我自己,因為睇完 AV 兼有個靚 model 係眼前,我都唔等囡囡服侍,囡囡抹乾身就一手抱起佢上床,主動出擊。整個過程囡囡反應自然,非常配合,非常滿意。事後攬住傾陣偈先去沖身,GFF 滿分。

相頭 : 8/10 - 後生、靚女,相頭組必試
身材 : 8/10 - model 身形,胸奴或嫌不足
服務 : 7/10 - 其實我 skip 咗好多嘢,不過態度十分好又健談,所以值呢個分

總結 : Winter 級數,唔試走寶!

評分

查看全部評分

高級會員

Medal No.133-vo1

Winter 級數? 嘩,掉膠冷柒hi爬街杏加橙
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
回復 支持 反對

高級會員

harchai 發表於 2019-7-3 20:58
Winter 級數? 嘩,掉膠冷柒hi爬街杏加橙

個人覺得winnie無winter咁有女朋友感覺及比到人清爽柔弱感覺。
回復 支持 反對

高級會員

Medal No.133-vo1

金哥 發表於 2019-7-4 09:38
個人覺得winnie無winter咁有女朋友感覺及比到人清爽柔弱感覺。

Winter柔弱?你當左辣椒係車厘茄
人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢
回復 支持 反對

版主

harchai 發表於 2019-7-4 10:06

同意,的確係溫柔的 Spice girl.
咖啡。。等一個人
回復 支持 反對

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

harchai 發表於 2019-7-4 10:06

柴兄
係咪講緊下面
用青春賺的錢難賺回青春.用幸福換來的錢難換回幸福.用愛情索取的錢,難索回愛情.即使用一生得到全世界的錢,全世界的錢買不回你的一生.
回復 支持 反對

中級會員

謝謝報告
回復 支持 反對

中級會員

多謝T哥哥報告
回復 支持 反對

初級會員

T哥哥就好啦
回復 支持 反對

中級會員

网址在哪里