香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 2011LV
打印 上一主題 下一主題

[囡囡寫的報告] 鳳城 LV (3/22更新)

初級會員

THANKS LV出報告

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

THANKS LV出報告
wyborn 發表於 2012-1-7 11:33 PM

口爆果個就係你?

初級會員

連姐姐都出報告....真係特別唔同d

初級會員

好正...唔使諗一定好

中級會員

我等住面試, 睇下有無得做主角
獨行煙花戲人間  雙飛柔鄉仿神遊

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

重唔去領$100

初級會員

記得我去鳳城返工嘅第一曰!有一個紳士風度嘅型男令我印象深刻而且念念不忘添!事隔個幾月啦但佢嘅風度翩翩高大威猛嘅身影烙在了我嘅心中!其實個日我嘅心情好差,好低落。淨係想搵個地方調節吓心情啫!之前都聼講鳳城呢間公司老細對人好好,無論係對人客對囡囡都係一樣愛錫!真係久聞不如一見喇!嗰日睇完一粒鐘之後就遇上了一個型男!一入到去就見到佢企起身對住我笑,令我緊張煩躁嘅心放鬆舒服咗好多!跟住佢同我話我咁靚女,一定要幫我寫報告推薦比其他會員。當時我好納悶又好奇?問佢點為之報告啫?可唔可以教識我卑我學多啲嘢呢?跟著我卑個電話佢幫我登入網址,等佢搵出佢出咗的報告比我睇嘛!當時我佩服佢嘅率直和才華!轉頭諗諗快啲亮出渾身解數將自己嘅靈魂同激情展示係佢面前釋放自己搞定佢吖!等佢幫我寫報告嘅時候寫得精彩啲吸引啲一炮而紅嘛!嘻嘻等多啲型男搵我喇!

好快我哋就進入主題!我含情脉脉地望住佢跟住踮住雙腳用雙手勾住條頸,輕輕一吻跟著緊緊擁抱,嘴巴吻住嘴巴倆條脷相互探索好過癮啦!我哋親吻咗好耐之後佢慢慢幫我除衫,又幫我解胸圍!好典型嘅紳士風度!我此刻陶醉啦!佢體貼到勝過我嘅男朋友喇!嘻嘻好驚自己移情別戀鍾意咗佢!跟住我哋相對而笑雙雙手拖手步入冲涼房沖涼!我哋嘅眼神從未分開過!擦上沐液之後我哋嘅身體相互摸擦調情!我哋盡情嘅享受咗肉體帶來嘅歡迎和快樂!沖完涼佢早我出來,遞咗條毛巾卑我。我笑咗同佢講唔該!跟著我哋上床佢唔係急住要同我做愛調情,而係同我傾解!佢嘅一舉一動都打動咗我嘅芳心!我敢肯定佢好受我哋女仔嘅歡迎類嘅型男!佢打開咗我嘅心靈之門後,我痴痴地望住佢同佢講:我最鍾意男人最鍾意做愛!如果唔做愛我會受不了,會死嘅!佢一路聼我講一路撫摸我嘅身體,搞到我欲火焚身,細妹嗰度不停嘅有嘢流出來!跟著我就抱住佢狂咀跟著摛上去,錫晒佢全身最後就吞晒佢條嘢玩!個條嘢企硬之後我幫佢戴上安全帽之後,擒住佢不停嘅搖擺身體,不停嘅呻吟呼叫!跟著又一個觀音坐田姿勢上下抽動,跟著聼到響鐘啦!佢好斯文嘅同我講問鐘房可唔可以加鐘,外面仲有冇人等緊?鐘房話靜可以加一粒鐘,多就唔得啦!跟著我哋又熱吻起來,輪到佢發揮啦!好快我就卑佢擒住咗,搞到我高潮蹀起氣促急劇!好舒服好滿足啦!跟著佢講狗仔式好唔好?我當時求之不得但又扮晒嘢,細細力好喇!跟著佢真係就著我不太大力而且用力均勻,令到我唔痛仲好舒服添!唔怪得我哋囡囡都死係佢手上,都好掛住佢啦!做完之後佢抱住我同我講,要愛錫自己,如果唔係就冇人愛鍚你嘅!過幾日我會再搵你嘅!我當時感動到想哭出來!但還是忍住了,因為我好驚失禮於人啦!呢個時候催鐘再次響起,我哋都戀戀不捨對方!無奈唯有擁抱吻別!嘻嘻!係呢度我要再一次多謝波版嘅呵護和愛鍚!多謝支持關心我嘅朋友!多謝各位型男嘅捧場同埋支持!多謝!LV敬請各位型男多多指教喇!

評分

查看全部評分

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

LV,多謝妳的讚美,希望妳勇敢面對及解決妳的問題,跟住妳就會開開心心過日子了!

會唔會寫最激果次?
回復 37# 2011LV
LV 小姐又寫報告 , 今次仲係波版主添 多謝

初級會員

給LV的,你可以看一下短信息嗎?我發了信息給你