香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 2011LV
打印 上一主題 下一主題

[囡囡寫的報告] 鳳城 LV (3/22更新)

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

LV, 記得大家鼓勵妳的說話呀, 唔好要大家失望!!!!

初級會員

大家好耐唔見!LV祝各型男新年快樂!體健康!龍年行好運啦!澳門返公司已經有幾日啦!忙到都透不過氣來啦! 根本冇時間做其他事啦!點都好啦新年都要搞搞新意思嘛!係唔係?今日做完一粒鐘又去做一個熟客。一推門入去,佢就熟悉咁抱住我親我 吻我啦!然後我被迫倒係床上,佢趁機壓住我錫我,我感覺到佢條陽具頂住了我,我哋忘情的親吻咗,佢開始用手係我胸部揉來揉去,然後輕輕地用舌尖舔我乳頭,感覺好極啦!見佢又慢慢滑向我肚子上又錫又咀,我感覺到自己嘅肚子一起一一伏,我不停地呻吟不停得顫抖咗!佢跟住又慢慢錫到我嘅大腿內測小腿特別係腳趾度,我好像被佢帶咗上了高潮咁!跟住佢又慢慢親到我可愛之處桃花洞!我感覺到佢用舌尖錫我桃花洞口,上下游動,最後條利停係我興奮點度,我好舒服按住佢個頭高潮啦!然後佢用手插到我桃花洞里面,我撒嬌話不要嘛!我哋沖完涼再玩過啦!當時我見到佢滿口都係桃花水開心得笑啦!我哋跟住除完衫我見佢條陽具仲企硬,我搞笑地捉住條陽具入咗浴室!入到去我哋就控制唔住緊緊擁抱一起,身貼住身咁親吻,好像糖粘膠一樣融係一起啦!跟住佢咬耳仔同我話LV我忍唔住啦,攞袋來做一次先然後出去又做多一次!做好安全措施之後佢從後面抱住我,用佢陽具插入我桃花洞里面,我情不自禁咁叫出來,好舒服啊!我全身都軟綿綿任佢橫衝直闖狂插,佢一路插我一路叫,佢係熱烈中出咗嘢!好快進到下一個環節,沖完涼我哋返到床上,佢即刻就低頭親我桃花洞,我卑佢突如其來嘅動作嚇咗一跳,跟住就呻吟大叫起來,錫到我不停扭動身體!我要嘛要嘛來啦!佢經不住我風騷樣好快壓住我,用陽具插住我桃花洞,我享受咗做愛帶來嘅舒服和快感!最後佢敵不住我嘅拿手功夫又出咗嘢啦!最後齊齊沖涼啦!佢著衫快過我坐住等我啦!佢話從未試過等女仔喎!我哋親吻告別下次再見!拜拜!不足之處請型男多多指教啦!嘻嘻!

評分

查看全部評分

回復 52# 2011LV
好嘢 好嘢   LV 真係勁
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

初級會員

我無意之中睇到關於LV(是否名大於實)呢篇文章!首先本人申明起LV呢個名唔係搏出名,只是方便人客做完我記得呢個小姐名啫!請勿誤會!我就唔知唔明呢位型男係咩用意咩心態評論啦!請教呢位型男你都識講各花有各眼囉!使咩話五六十嘅人客可能會鍾意我三四十嘅小姐!試問一句你就唔會老嗎?永遠都二幾嗎?嗨!我睇你都係讀遇書嘅人啦!請尊重番我哋做小姐嘅!尊重番自己嘅行為和語言啦!如果你覺得我唔好老嘅話最多下次唔搵啦!好嗎?請有點男士風度好嗎?我記得一年前我啱啱出來從夜總會轉指壓嘅時候,識咗一型男佢可以話照顧到我無微不至啦!我好快就墮入愛河,最後辭工唔做將自己毫無保留地奉獻卑佢!(注對愛情向往和執著)結果我受傷了,錢被佢輸得一干二淨!對此我并沒有怨恨更沒有自暴自棄!可以話掙扎至今!我咩都可以沒有!但是勇氣和自信不可以沒有!因為係呢四個字陪我走過風雨走過困境!真的不是因為一個所謂嘅名牌咁俗令到我紅,而是不斷地改變自己不斷地要求做好自己!記住一分耕耘一分收獲!老天是公道的!嗨!純粹係討論沒有攻擊!我亦不是刻意澄清啦!請各位型男睇完之後為我有所保留!手下留情!謝謝!請多多指教LV。
回復 54# 2011LV
LV 小姐 , 唔使太勞氣
嗰位會員只係遇唔啱佢心水目標 , 還有大把人識得欣賞你

3萬

4萬

高級元老

Medal No.5Medal No.6medal_cc1e14e21kkk

“勇氣和自信不可以沒有”, 同意

初級會員

LV唔好勞氣, 公道自在人心, 理佢都無謂, 時運高睇唔到~~~

初級會員

我無意之中睇到關於LV(是否名大於實)呢篇文章!首先本人申明起LV呢個名唔係搏出名,只是方便人客做完我記 ...
2011LV 發表於 2012-2-7 17:35

絕對支持LV的努力和執着,更加同意及欣赏你的勇氣和自信!

請你繼續努力,支持你!!!

肥陳

初級會員

謝謝各朋友嘅支持和撐我啦!對於阿tsangsir嘅評論我不會介意啦!LV唔係佢鍾意嘅囡囡我明嘅!嘻嘻有你哋支持撐我,我都不知幾開心啦!謝謝關心啦!講過就過去了!哈哈!我都唔記得咗啦!好似氣球一樣飛走啦!

初級會員

無錯,試過你的型男都知你是最好的,我會繼續支持你的知道嗎^^