香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2691|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

祝 大家 -- 性旦快樂 ~

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

一年又快過去,  年尾 劏豬節 又嚟哩 .... 在此祝大家  性旦節, 性事窩心, 性事開心 !

又趁呢個機會 祝一祝 各位多年老友記 ;=  肥佬兄, ball仔, 槍手, 泰王 ... 仲有 ,
剛失散嘅 [ David仔, dunk仔, 水哥, Tiger仔.. ]   失散好狗嘅 [ Non-such兄, LoLo師弟 .... ]
<  肥佬兄, 如果有數漏, 請代補飛 ... 舊日brother 唔好介意>

小弟就緊係養精蓄精 去招呼自己條囡啦 ...  如果大時大節都唔餵到佢飽, 飽到佢嘔  點似樣呀
各位 兄弟 如果未有 私家飯合嘅 ..就睇吓 148有咩啱胃口, 食番幾餐 賀節啦 ...
希望最好就有人食到豬啦 ... 不過 都好 窄哩  .......  總之大家要  性X開鑊, 愈大鑊愈快樂 !!

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

聖旦快樂, DANEAIR兄,

你就好LA, 仲未置家, 過時過節仲可以出去偷雞食吓雜糧, 禾就"碑"LOR, 隻乸跟出跟入, 就算眞係有隻豬女擺係禾面前, 刀郁不得其正牙, 該燴

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

祝各師兄聖誕節快樂,一年一度平安夜又到.
平安夜,劏豬夜,學Dane兄講,而家想劏豬,真係窄窄哋.
回想十多年前在快餐店工作時,識親些女仔都是15,16歲,
隻豬都吾知去左邊,係學校識的同學咪又係隻豬吾知去左邊,
到現在晚上有時返快餐店送外賣,識的學生妹咪又一樣,
及得閒同D細佬傾計,講開D女,咪10個著左9個已經吾係豬女,
所以話而家想搵D豬,真係好窄.
用青春賺的錢難賺回青春.用幸福換來的錢難換回幸福.用愛情索取的錢,難索回愛情.即使用一生得到全世界的錢,全世界的錢買不回你的一生.

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

肥佬 ........  未結唔係一冷樣, 呢D節日, 女友會俾我走咩   ... 我都就嚟出發
接埋佢老母 一齊去食餐啦 ..學你喎, 拱多C9 俾你做甜品, 大把兄弟 流口水呀

1萬

元老

四仔兄 ...... 你講得啱,  依家D豬好似無冷晒咁,
咁總有人食咗架 ,  .. 佢老味吖 ... 依家出錢都未必買到呀
幾年前, 有D--friend , 話去VIETNAM 先食到, 大陸都食唔到喎... .
唉 ..依家 拾幾才果D 妹妹仔 ..豬就無嘞, 臭蟹 就隨時留一隻俾你 ...
有時豬扒都無豬架,   你話吖 ................... 真係 無計

好 ..... 出發

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

肥佬 ........  未結唔係一冷樣, 呢D節日, 女友會俾我走咩   ... 我都就嚟出發
接埋佢老母 一 ...
Dane 發表於 2011-12-24 18:18

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

聖旦快樂, DANEAIR兄,  

你就好LA, 仲未置家, 過時過節仲可以出去偷雞食吓雜糧, 禾就"碑"LOR,  ...
肥佬 發表於 2011-12-24 08:57

版主你平時都食吾少啦.

1萬

版主

四仔兄 ...... 你講得啱,  依家D豬好似無冷晒咁,
咁總有人食咗架 ,  .. 佢老味 ...
Dane 發表於 2011-12-24 18:26

Dane兄
我聼D妹仔講如果知道條女重係豬女真係會笑佢

1萬

2萬

9萬

版主

版主你平時都食吾少啦.
四眼仔 發表於 2011-12-26 13:28

佢有私家西洋菜食TIM

1萬

版主

佢有私家西洋菜食TIM
肥佬 發表於 2011-12-26 19:09

原來Dane兄有件西洋菜,偑服,偑服.