香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1448|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[美妙] [報告] 美妙好美妙的子惠

中級會員

近日比較忙 都好小心出玩,阿Cat話子恵買咗啲啤酒比我叫我叫我抽啲時間上去都有一排冇見 ,原來佢返咗上去東莞探妹妹 ,入到房 ,開罐啤酒畀我飲真係正到冇朋友 ,除衫沖涼上次去重要睛了睛帶住佢做而家越來越熟手囉, 有波D雖然功夫仲係嫩口啫, 但都好似有板有眼啦, 仲問我D水中蕭有冇進步 ,我話要試耐啲知唔知喎, 咁佢又繼續埋頭苦幹, 搞到我都唔好意思, 我話得喇出去慢慢歎啦, 出到.去又幫我抹身, 佢話洋洋教咗佢一招波波夾腸仔 ,好呀好呀試下啦, 佢話唔得㗎要熱下身 .,我話咁咪喺度你鍾意點就點熱呀 ,果然高人教路係唔同啲, 差啲畀佢夾爆 ,咁好呀你啲有冇進步 ,果然 叻女嚟嘅 越學越精 ,為免走火都係上套狗仔式啦 ,我見到佢個靚靚屁股係插就係咁X ,不過歡樂嘅時間過得特別快, 好快趣就冇货,跟住去 同我冲凉後按摩 吓,佢話按摩都係睛睛教果然唔錯 ,不過歡樂嘅時間過得特別快 ,鐘聲響起 問下媽咪有冇鐘加, 結果係冇嘅 ,因為有客等緊, 咁就唯有等下次啦, 下次一定要早啲約定兩粒鐘先得 ,各位師兄有時間去試下 好嘢嚟㗎. 下次再上來飲啤酒

評分

查看全部評分

2萬

3萬

高級元老

推薦
謝謝子惠報告!!
謝謝啤酒佬支持!!

謝謝!!
美妙指壓信箱 - 可按這裡
美妙指壓相冊 - 可按這裡
美妙指壓報告 - 可按這裡