香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2286|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[金來閣] [首個報告] 金來閣異國風情 22

中級會員

好耐冇去金來閣 ,見到心心介紹有個新嘅越南妹 ,年青貌美, 叫22仲係90後 收工馬上上去 ,預約定 入房三分鐘靚女就到, 真係大美人一個 全走肥 ,身材Fit 喺我心裏面 突然諗起 某一個人 ,拿拿聲 除衫沐浴 洗得好細心仲有個好靚嘅公仔溝通完全冇問題 乾身上床 叫我做背脊 先來按摩一下 真係好鬼舒服 非常專業 唔想嘥時間轉身做正面 有車 唔錯 吹簫功夫都好好 唔叫唔停 其實唔可以唔叫㗎 叫停佢 上吐 等佢嚟啦 可能 細細粒又冇腩所以騎得好盡情 好耐冇玩得咁開心 ,雖然結果都係俾佢ko咗, 但係都係抵玩青春無敵 ,師兄一定要去試下 都要多謝媽媽咪嘅好介紹, 我一定會多啲嚟捧場 有好嘢再介紹俾大家 ,多謝呀 我就一定會返食,試下之後畀啲意見啦 ,希望佢哋越做越好

評分

查看全部評分

高級會員

回復 支持 反對