香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1290|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[美妙] [轉載報告] 美妙~新女小曼

2萬

3萬

高級元老

大家好,這份報告是顧客發在我****上因為他不方便出報告謝謝大家收看。

今日見到美妙有新女,第一時間call Cat姐book時間。時間到,同Cat姐打個招呼入房,等o左陣,小曼入o嚟,眼前一亮,果然如描述一樣,皮膚白晳,個子雖不高,但身穿性感透視短裙,好靚好吸晴。
寒喧幾句,各自解甲,小曼可能著得少,除得比我快,佢就拎毛巾鋪床,我轉身睇見佢白滑發亮o嘅皮膚,心裏面,嘩咗一聲,保養得好好喎,佢鋪好毛巾,齊齊入廁所沖涼,當下見到佢個樣,靚唔靚,各花入各眼,但肯定係佢好識得打扮,有o的似少女又似貴婦,年紀我就唔識睇,三十尾o卦。
沖涼沖得幾仔細,吹得好舒服,時間唔短o添。
乾身上床,我當然係想啜吓佢對C-D之間嘅波啦。好軟熟好好揸。
冷不防小曼推低我,話要服侍我。奶背好仔細,唔係hea o個隻,吹奏仲識擅用條脷係龜頭打轉,好爽。毒龍都好有心機,仲要啜到出聲。
到埋牙,女上,我要求啜住對波嚟做,小曼都好樂意,仲叫我一對波咁啜,好攪笑。啜啜吓,佢起勢磨,磨到高潮o嚟咗,話好耐冇高潮過,佢話我啜佢對波啜到high high地,o嚟咗料。
咁佢出完,輪都輪到我o卦?轉男上,眼見佢白晳又滑o嘅身材,體形又合我心意,真係點忍,射咗好多。
事完,小曼問我食唔食煙,我話唔食,佢問我本身係米唔食煙,我答係,佢都冇食(至於佢食唔食煙,我唔知,因為我聞唔到佢身上煙味)。抵讚。
但有樣嘢要提提大家,小曼唔可以摸妹妹,咁我唯有尊重佢意願。
佢仲幫我攆下腳,唔會做完趕住沖涼著衫走人o個隻,另一個讚位。仲要我問佢係米時間到,佢先同我去沖涼,大家有傾有講,唔會冷場。

總結今次經驗係唔錯o嘅。
但事先聲明,全部事實,大家遭遇未必一樣。

評分

查看全部評分

高級會員

謝師兄分享~~
回復 支持 反對