香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 5789|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

久別重臨之滙華SN

中級會員

car

有朋自遠方來, 又叫到, 無辦法唔應酬下啦, 咁就三條友約好9點幾10點係上水出發, 之後係羅湖轉火車,太耐無上去玩, 原來買火車票都要埋證件, 去到11點零, 問左幾間, 大部份場囡囡都唔過夜, 咁就去番以前去開既滙華啦, 睇左幾輪, 揀左個小公主, 有裸選, 可以see-through 咁睇到囡囡既body, 號碼就唔講喇, 囡囡相頭幾清純, 身材又fit, 又有波, 正.  講明要囡囡陪夜, 唔係過夜, 之前試過瀨野, 過夜係你自己同囡囡玩完兩個鐘囡囡會走人, 唔會過夜, 陪夜先會同你一齊過夜.

我間房有水床, 囡囡就同我玩水床, 係CP 玩真係唔同係港式指壓玩, 真正莞式真係正好多, 始終港式指壓時間唔係咁夠, 係CP就可以慢慢玩, 慢慢比囡囡服侍你, 玩水床囡囡會用毛巾包住佢自己隻手, 之後就慢慢幫你沖身同摔老泥, 好細心咁幫你清潔, 之後又有BM 同用脷幫你走雲全身, 又用個口吸你個身, 總之個過程就好正, 好舒服, 好enjoy.  我個人好滿意呢part. 之後再幫我水蕭一陣我已經忍唔住要爆, 不過囡囡無係口度爆, 而係張我細佬放係佢個大波同粒lin度, 我都好好feel 咁出野, 同口爆又係另一種feel.

之後出番房傾下計再黎多次, 今次就耐少少, 不過我都算係快出, 之後囡囡話肚餓就陪佢出去街食宵夜, 食完再番番洒店, 其實可以再黎, 不過我又唔係幾好意思叫佢又黎, 就陪佢傾計傾到4點, 好有女朋友feel, 之後佢話攰咁我叫佢訓啦, 我就自己一個玩電話, 玩到6點到我忍唔住又巢佢, 佢都仲訓緊, 不過我搞到佢訓唔到, 最後係我淫威下都比我搞, 後尾都覺得自己好衰, 不過比咁貴唔玩又好似對唔住自己. 之後再傾多一陣就放佢走喇.

總結: 無上上面玩好耐, 上番去玩又覺得好正
1) 洒店房好正, 好大, 雖然都好幾年, 不過都仲好新下, 玩過夜一流.
2) 囡囡樣靚清純, 身材又好得, 最緊要夠young, d皮膚真係唔同, 同埋囡囡好溫柔, 可能對住客就溫柔d
3) 有女朋友feel, 好似係洒店同自己條囡爆房咁, 大家傾下計又做下咁.

缺點就係價錢都幾貴, 我計計埋埋車費, 食下野, 買condom, 囡錢, 房錢全部使左差唔多兩差野, 不過又真係幾好玩, 搞到宜家個心都有d空虛, 好想再上去搵囡囡, 有少少沉船, 不過自己又無錢, 學乜野人沉丫...

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

hoho兄又出動啦

初級會員

多謝滙華陪夜報告!!

高級會員

thanks.............

初級會員

乜sn都有過夜既咩 ?

初級會員

咁陪夜囡囡咩價$

初級會員

Thanks............