香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1969|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

肥佬兄 --- 請進

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

肥佬兄 ... 你個回覆, 唔知點解俾你張相遮咗 D
睇唔到D..... .  條囡點呀 ??  
仲有 果頭係唔係屎樓嚟架 ??
Thank you 呢排有咩好野介紹 ?

p.s.  仲有同 老虎仔, David仔, Dunk仔, 水哥 都失散埋 ..唉 , !!  叫雞啦 ~

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

肥佬兄 ... 你個回覆, 唔知點解俾你張相遮咗 D
睇唔到D..... .  條囡點呀 ??  
仲有 果頭係唔係屎樓嚟架 ?? ...
Dane 發表於 2011-11-14 21:46

係咩 禾個头像己経縮細咗GA LOR WOR, 會畀張相遮住禾GA回覆, 以前係尼DO PM你, 你刀睇DO"格", 拱可能E+148台轉咗D格式, 変咗拱LA, 拱要龍兄搞搞LA, 禾刀唔G點搞WOR, DANEAIR兄

至於你問果条囡WORK唔WORK, 禾E+講你G LA, 姖禾就未 過, 旦禾有個老4 過話VERY GOOD WOR, 拱你有性趣GA, 咪上去 LOR  

福华街你講果条囡对面一"辣"GA囡係屎氹嚟0架, 咪賊上去牙, DANEAIR兄

PS. 會館E+一時係DO, 一時就消失咗, 冇法LOR, 免費GA嘢係拱GA LOR, E+就算係DO, 刀睇DO你眼花LA, 亂七八糟, 成PAT嘢拱, 网不成网, E+変咗係D大陸厘GA天地拱, 唉..........

DANEAIR兄, 佢0地幾個G禾0地係DO"格", 不過佢0地係4硬派, 係會館SIN至入去吹水GA JET, 冇謂勉強人

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

係咩 禾個头像己経縮細咗GA LOR WOR, 會畀張相遮住禾GA回覆, 以前係尼DO PM你, 你刀睇DO" ...
肥佬 發表於 2011-11-15 10:27

咁我過兩日上去 搓吓對大奶先 ...... Hehee
肥佬兄 ...... thank you 先

Dunk仔, 水哥, David兄 ... 佢地 係friends 嚟, .. 不過會館俾佢地感覺好似個家
所以佢地 情有獨窿 Kakaa  係可以明白 嘅 ... 個家唔係俾大陸撚搞到 陣有陣無, 我都番去
我番咗好多次 ... 個西都出唔到, 無西叫我點進入 吖 ....  唉 !!

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

咁我過兩日上去 搓吓對大奶先 ...... Hehee
肥佬兄 ...... thank you 先

Dunk仔, 水哥, David兄 ...  ...
Dane 發表於 2011-11-15 19:32

GOGOGO

禾就唔係, BIN DO刀吹得一餐水GA, ARM傾就WORK GA 0勒

1萬

元老

GOGOGO

禾就唔係, BIN DO刀吹得一餐水GA, ARM傾就WORK GA 0勒   ...
肥佬 發表於 2011-11-15 19:54

唔係邊度都 可以起機咩  Hehee

1萬

2萬

9萬

版主

唔係邊度都 可以起機咩  Hehee
Dane 發表於 2011-11-15 23:02

禾係街上見DO D大屎忽GA女人/仔, 係DO扭扭吓, 會扯旗0架禾