香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1577|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[太子] [轉載報告] 胸奴不可錯過·太子Cat

1萬

元老

78g2g5g7

QQ

*已得到原文作者同意可以轉發*

官方描述:Cat《好笑容,長髮,好相頭,38F 巨乳,白淨斯文,值得一試》
相頭就 ... 順眼囉,但好笑容是真的,是入房笑到出房個隻,連我毒 L 也被她感染到笑呵呵,真難得!
估計大家都知太子 Cat 是前水餃乳神瑤瑤 (中間她轉過幾間便不用計較了),說是香港近年指壓界中 的巨乳天花板應無人「差卵住」我了。對波真的又白又滑,彈手墜手,正面睇似有小小 dum, 但側看 極挺,咁大舊脂妨體,無加工就一定小小 dum 的,唔 dum 個 D 已進入反地心吸力境界了。
阿 Cat 對波絕對不能一手掌握,我人矮手細,兩隻手揸一個波是啱啱好,留返另一個波來錫奶吸綴, 想起都硬啊!官方報 F 級我目測有多無小,是鬼佬 pronhub 的 F/G cup,不是島國愛情動作片的 F 喎!如果用女優比,咁應該比島國乳神 Julia 的 I 級細小小嘅,但都已非常轟動。其他祥情?咪 155/160 之間囉,三中到尾, 白白淨淨囉!邊記得清楚喎,有對咁正的波,who fxxking care?
其實我今次無出野,所以這篇是 R 水吹的報告。實在太忙玩波了,前面揸摩撩練玩北半球,後面環 抱托底玩南半球,再轉返前面搓麵粉,上床前後底面波推,洗面奶,錫奶吸綴,一口雙 lin, 簫塞豐 乳,乳中簫,..... 基本上同波有關的技能一次過解鎖晒!有吹過和插過幾下的,但都是很心急地拉 返佢上來再搓過。周感簫工如何?有對咁正的波,who fxxking care?

評分

查看全部評分

初級會員

我都想試吓,實在太難約!
回復 支持 反對