香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1747|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[太子] [報告] 超級享受雙飛之旅 太子 K + 琪琪

初級會員

上星期尾放假日子,天雨連連起身無耐就鳩癮起,即刻問下太子有乜推介,依.....有K+琪琪雙吹組合,紅牌K就不用多說,之前已一戰兩Q (辛苦左佢第2Q攪左好耐先交貨,當時已應承左佢下次雙飛搵個姐妹幫輕下手 ),咁就順水推舟照book左先。
距離booking時間尚早,知己知彼先百戰百勝,爬文睇下第2個對手琪琪有乜review先,可惜係暫時未有report,只心懷“ 琪琪《白淨,人妻FEEL,大波,好招呼》“去應戰雙飛。

如booking時間進入大房,無幾耐兩位女主角就入房,K著住連身裙,而琪琪就透視背心,a-b cpu輕身走肥,樣子帶點青秀,好彩k仲認得我,同琪琪寒喧幾句破冰後就急不及待解甲過水。 嘩,琪琪好咸濕一埋黎就搓住我碌鳩又掃我袋袋

沖涼過程咩都做齊,前後互換bm,三人齊車,再黎就係重頭戲雙吹,開頭一人左右半邊,繼而孖車攻我鳩頭,當時畫面好似av男主角咁,輪流一人一啖幫我吹,k示意我分開雙腳捐去車底食波子,琪琪再繼續高速猛吹,兩女互換兩輪位置後,突然把持不住精關一鬆,唔理咁多就示意琪琪先幫我口爆一q,佢點頭答應後再加速,k邊食波子之時仲笑我咁快就頂唔順,我就係咁既畫面下先出一q,都係第一次被食住波子既情況下再被另一人吹爆,新體驗解鎖

乾身後上床攤一攤,我大讚k同佢姐妹合拍得天衣無縫,就算岩岩忍到唔爆,上到床可能兩分鐘內都被佢地ko

三人床上吹水食煙準備再戰,數分鐘後兩女開始攻我上身,琪琪同我大車,k吹硬我後就上套騎上黎,騎幾分鐘再除套幫我吹加持硬度,無理由要冷落琪琪架? 上套狗仔琪琪,而k都好識做騎上琪琪背上喂我食奶又同我大車兼捉我隻手去摸佢濕透既妹妹,一輪狗仔+快車後開始力有不繼,k車到我透唔到氣,換返男上猛插琪琪,k就用手從後輕搓我袋袋,就係咁既情況下完成第2q

翻食指數? 有以上既野玩點可能唔翻食,希望下次都順利book到呢個組合

評分

查看全部評分

初級會員

多謝分享
回復 支持 反對