香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1851|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[太子] [報告] 慾室大戰太子雪兒

初級會員

早排上太子, 鐘房介紹囡囡雪兒, 目測30尾40頭, 165高, B波大的, 瓜子口面長髮, 瘦底美臀有肉, 立即脫光身拖囡囡入慾室, 洗個泡泡浴, 囡囡用波仔幫我擦身, 擦擦下單腳提腿夾我支大焦, 再轉身背著我用patpat 磨, 搞到我慾火燒腦, 2隻手抱著囡囡又揸又摷, 囡囡比我搞到又呻吟,又夾著我條焦拎pat, 用妹妹係咁磨, 我就用我條又大又硬嘅JJ去配合頂上去, 不得了!差D磨磨下插咗入去, 囡囡就話先冲乾淨D泡泡, 我就話不如係度吊, 囡囡話冇問題还說一定好刺激喎, 很快攞了套就回來, 我己急不及待把身上泡泡冲走, 再幫囡囡沖身, 囡囡就用舌尖奶我个胸, 一路奶落去我條巨龍, 嘩!囡囡跪地幫我吹奏,  天呀!搞到我 hi 到想即刻吊, 但又唔捨得離開佢个嘴, 一時漫輕吹,  一時深狂吞吐, 再也頂唔順, 叫囡囡上套, 從後而入, 巨龍一嘢插入暢順冇比, 原來囡囡下面己經濕晒, 一手抱著腰, 一手揸著波, 整个人比我抱起不停吊,  囡囡不停呻吟, 插了幾百下突然拍我叫我停, 話慾室濕滑, 怕我会跌倒, 我当然聽話啦! 一路插注冇離開過, 抱著囡囡走到床邊, 继續啪啪, 囡囡一边叫一边話我勁, 啪咗二三百下, 囡囡話攰想訓低, 当然冇問題, 囡囡訓係床邊我就捉住佢雙腳大字形分開, 來个霸王硬上弓直插入洞底, 一路插一路府低身去車佢, 但佢令左令右, 只能輕碰幾下, 心有不甘, 就放開雙腿用盡力屌, 兩手按著佢个頭車落去, 車住嚟爆, 爆完就响鐘, 囡囡叫沖涼, 我話唔急抽支煙, 佢就自己沖涼著衫走人, 好似要趕下場, 但臨走都有講, 走先88。此女樣得身材得,吹得屌得, 下次一定要雙鐘出2鍋。

評分

查看全部評分

高級會員

謝師兄分享~~~~
回復 支持 反對