香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2107|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[新浪漫] [轉載fu46709394報告] 新浪漫 口爆兼按摩·波子

6萬

5萬

金牌元老

囡囡:新浪漫  波子

相頭:6/10。四中,但保養得幾好,仲夠膽化好淡妝開工。瓜子口面,後生應該幾靚。

身材:唔夠160,瘦底,軟熟墮B波。

服務:
囡囡入房唔算多嘢講,沖涼好仔細,全身洗得好乾淨,BM水簫則比較簡單。乾完身上床,我自己走背,直接做
正面。囡囡先奶勻大半身,跟住落去啜袋,同埋托高我雙腳,由正面輕輕做咗陣毒龍。之後開始吹,技術唔錯,幾舒服。日抖做嘢攰,當時又太夜,唔多想郁,於是任由囡囡一直吹,吹到口爆為止。出到冇晒囡囡先至離口,跟住仲含住啖精一陣,再喺我面前吐落手掌,幾有睇AV嘅視覺享受,之後囡囡就去洗手浪口沖身。

我自己冇乜意欲嚟第二Q,於是由得囡囡食支煙,傾吓偈就算。囡囡嘅對答俾人幾真實嘅感覺,唔造作,亦冇刻意扮淫,似同一個炮友爆房,幾舒服。佢食完煙主動幫我認真咁摙吓手腳,再叫我坐起個人,按埋背脊同頭,嗰時我幾攰,按摩合晒合尺。囡囡一直按到響第二次鐘,先至着衫出房,我就自己沖身走人。下次要再搵佢正式埋牙。

評分

查看全部評分

高級會員

謝師兄分享~~
回復 支持 反對