香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1543|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[太子] [報告] 太子敏兒 果嘢吸力有驚喜

初級會員

官方相片 http://www.miss148.com/girl.php?GID=40589

試吓做標題黨,睇睇會唔會引到人入睇嚟呢個報告。十居其九見到標題可能都會聯想到唔通係指 收陰肌 ? 非也,當然係要繼續睇落去先真正知道我箇中含意。 今次女主角叫敏兒,並非新囡,不過對我嚟講都可以話係新囡,因為我未試過搵佢。話說有次見 到佢着嗰套返工衫,上身件衫唔太識形容,前面望到心口,後面亦都望到下背脊,下身就係超短牛仔熱褲,成個 look 就已經令人好着迷,不過始終令我有少少猶豫就係都有唔止一個報告提及胸部係唔係天然定有後天加工過
唔知幾時開始報告就出現咗以下呢種寫作格式,可能對於寫同睇嗰個都嚟得簡單又容易得到所需資訊,今次我又即管嘗試下改一改以往報告風格。
囡囡:敏兒
年齡 : 呢樣真係最難測,我當係 3 字尾
樣貌 : 清秀少婦,之前有報告話似利智,咁我都承認係有少少似
身材 : 大約 5 呎 2 左右,瘦唔肥,最多係肚腩輕微少少肉
波路 : 估計 33C,大過 B 級又細過 D 級,湯碗型挺嘅,檢驗完過後我都會有 confuse,我就傾向會當係真波
車牌 : 我係考到嘅,介乎細車與大車之間
侍浴 : 正正常常冇乜特別,都有用下 pat pat 磨棍,水簫時間唔算太耐
69口爆 : 冇問唔清楚有冇
毒龍鑽 : 我就唔係特別好呢味,所以都係冇問唔清楚有冇
前奏 : 都係好基本錫下兩點,跟住就去吹簫,好單刀直入式
蕭功 : 水簫嗰時反而冇乜特別,去到床上佢吸啜蛋蛋果時會含住嚟拉扯粒蛋呢下就令我有驚喜, 蕭功無論水中簫同床上吹簫時方式都略嫌單調少少
埋牙 : 一嚟就係女上,佢自稱下面緊,咁我都認同,周感係幾實,所以好快被騎爆
下面呢兩個 point 我唔知算唔算係優點同缺點,我覺得算係一個加分 / 減分嘅位反而仲適合
優點 : 首推一定係佢啜蛋嗰部份我好 buy 有驚喜,雖然佢吹簫方式就略嫌單調咗少少。其次就佢套衣著,Casual 得嚟係有點 sexy 味道。仲有就係我喺佢身上就唔覺聞到有煙味,咁對於唔食煙唔慣聞到有煙味嘅人仕都算係唔錯
缺點 : 其實係一啲細節位令到我有少少扣分嘅,就例如冇問到需唔需要錫背 / 做後面咁呀,又同埋完事後仲有時間淨冇問需唔需要做多一次或者幫你揼下骨咁呀呢啲。最失策都係冇做到事後骨, 因為聽聞佢揼骨好叻,我原本都有啲期待
返食 : 暫時呢一刻就應該唔會,又唔係囡囡服務唔得做得差,呢個只係純粹我個人感覺未俾到我會想返食嘅衝動啫

評分

查看全部評分

高級會員

謝師兄分享~~~
回復 支持 反對