香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 神秘人
打印 上一主題 下一主題

再見前夫, 前夫變嫖客

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

肥佬 ........ 呢D真係   "你知我長短 ; 我知你深淺"

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

槍手兄 ..........  多謝提醒 ,  肥佬 & 各位 brother 咪 撚多咗呀

1萬

元老

其實 .. 有無brother 試過 (俾錢) 玩囡, 玩過人地老婆, 女友 呢  (包括前度... )

我識得有個friend (普通個隻) 佢 同條 卡拉OK港囡 結婚 (香港正式)
我都有D奇 .. 我總覺得 呢D囡 又要名牌又咩柒都要 ... 條friend 搵幾多我大概知,
不過心諗, 可能條囡 想做良家女人啩 ........... ... 卒之飲完個餐喜酒, 無乜聯絡下,
成一年多後, 一次係 佐敦 -- 商務 前面撞到 (小弟原本想去買書睇) .. 阿嫂話去飲杯啡喎, 我話好, 無所謂.
閒話家常後 (其實路邊社.. 聽閒條囡對friend個老母好好, 好顧家) 阿嫂話 偶然以前D姐妹叫佢出嚟飲茶,
結果呢輪 打牌輸咗好多 ... 佢又唔想呃老公, 跟番D姐妹出嚟暗做 .. 問我點 , 我可唔可以借住幾仟過佢 頂住先 .
我話無袋錢 ....  佢卒之開口, 話唔會白攞, 大家成年人, 心照啦, 唔好俾我老公, 奶奶知就得架啦 .. 我心諗,
佢又唔識我女友, 就當 乜冷都好啦 .......... ..  不過諗唔到, 原來佢好冷大食, 副body仲幾正,
大家都砌得 好冷盡興 ....................... ..  但事後,  個心總有D唔知點咁

1萬

元老

槍手兄 .. 你咁講我架 ....  ..   我都係諗住   [ 助人助己 ; 耡人為快樂之本 啫 .. ]
你 朋友有難 一次半次都唔幫吓人咩 ...  你咁無同情心架  !
肥佬 夠幫晒成個街市班C9 啦 ...........  啦 !

1萬

元老

四仔 brother .... 肥佬兄係  有插錯無放過