香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2310|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[太子] [轉載報告] 太子地鐵主題房雙飛·K+雪兒

1萬

元老

78g2g5g7

QQ
*已得到原文作者同意可以轉發*
無限想像無限可能-太子地鐵主題房雙飛·K+雪兒

知道太子新增地鐵主題房,好有興趣想試吓,喺地鐵搞野,睇AV就睇得多,想像一吓AV男角變咗自己,即時硬咗,就坐言起行打個電話比糖妹約定K+雪兒去太子站上車搞野,我先入房一上車見長櫈一張,又扶手棍又扶手環,真係可以玩吓招式,到約定時間兩個囡囡一齊上車,先到慾室洗個白白先,兩囡囡一時左右夾擊,一時前後夾擊,又一時上下夾擊,一時用條俐一時用對咪咪游走我全身,最後洗到我乾乾淨淨,乾身後K揸住我支扶手棍去張地鐵櫈度坐低。

喺張櫈前面,我先提起一腿放喺張櫈上面,K先在前面吹,靈巧嘅雪兒就喺跨下捐上嚟來狗仔瀨袋,之後互換位置,繼而雙吹,一時棍頭一時棍身,完成熱身運動後,K就幫我上套坐上櫈柄,我就梗係順勢推開K雙腿長驅直進啦,雪兒亦同時刺激我兩點,抽插一輪後,換件雨褸,我坐喺櫈上,到雪兒玩吊環,坐喺我上面迎送,K此時送奶幫我補充一下體力,補充後就叫雪兒單腳放喺櫈上後入,最後同K回到床上狗仔百多下打個冷振攪掂。

註:同場放映地鐵AV四仔比客人參考及觀摩。

總結:客人可以運用無限想像力代入AV男角,利用主題房硬件玩其花式,不過高難度花式不要勉強自己同囡囡,適可而止。

評分

查看全部評分

生活以快樂為基准!愛情以互惠為原則!

高級會員

好過引…
回復 支持 反對

版主

喺一個舊行業運作咗幾十年都無乜大改進,仲同人講有預約制度已經行咗一大步的,見到太子嘅創意主題房今日真係要汗顏。

總而言之,太子指壓今日嘅創意主題房係值得鼓勵同支持。
咖啡。。等一個人
回復 支持 反對